1dienas
19stundas
39minūtes
44sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tauta izbauda Jāņa Ruņģa mūzikas vakaru. FOTO
Iestājoties krēslai, pateicoties krāsainajiem gaismas ķermeņiem, Jāņa Ruņģa koncertā Kalnciema kvartālā radās īpaša noskaņa.
Kultūra

Tauta izbauda Jāņa Ruņģa mūzikas vakaru. FOTO

Jauns.lv

21. augustā Kalnciema kvartāla koncertā uzstājās grupa „Jāņa Ruņģa Klātbūtne”, aicinot uz mūzikas vakaru brīvdabas gaisotnē.

Tauta izbauda Jāņa Ruņģa mūzikas vakaru. FOTO...

Katru ceturtdienu vasaras sezonā Kalnciema kvartāla pagalmā norisinās bezmaksas brīvdabas koncerti, kuros uzstājas gan pieredzes bagāti skatuves mākslinieki, gan jauni Latvijas mūziķi. Šoreiz kuplu apmeklētāju pulku pulcēja pašmāju ģitārists Jānis Ruņģis. Pateicoties patīkamajiem laikapstākļiem, ikviens Kalnciema kvartāla apmeklētājs baudīja jauko vakara noskaņu gan mielojoties brīvdabas kafejnīcās, gan nesteidzīgi malkojot vīnu.

Arī paši mazākie par garlaicību nesūdzējās, jo Kalnciema kvartāla pagalmā ir izveidota īpaša zona bērniem, kur vecāku uzraudzībā var nodoties radošām aktivitātēm. Līdz ar krēslas iestāšanos, kad uz skatuves kāpa mūziķis Jānis Ruņģis ar saviem domubiedriem, ļaudis sapulcējās iepretim skatuvei un izbaudīja mūziku.

Koncerta apmeklētāju vidū bija arī sabiedrībā zināmi ļaudis: mūziķis Jānis Šipkēvics, žurnālisti Sandijs Semjonovs un Gundars Rēders, kā arī dziedātāja Aminata Savadogo, kas vakaru baudīja draugu lokā.

Projekta „Jāņa Ruņģa klātbūtne” koncerts Kalnciema kvartālā

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders