Jakušonoks pret Zušu. Kurš būs erudītāks zināšanu šovā „Es mīlu tevi, Latvija!”?
Divi Normundi. Kurš no viņiem būs erudītāks šīs svētdienas TV šovā „Es mīlu tevi, Latvija” – mūziķis Normunds Jakušonoks (no labās) vai mūziķis Normunds Zušs?
Sabiedrība
2014. gada 14. septembris, 15:30

Jakušonoks pret Zušu. Kurš būs erudītāks zināšanu šovā „Es mīlu tevi, Latvija!”?

Jauns.lv

Šovakar TV3 skatītājus priecēs ar jaunā rudens sezonas šova “Es mīlu tevi, Latvija!” trešo raidījumu, kurā Latvijā pazīstamas personības mērojas zināšanās par Latviju. Šoreiz pretiniekos būs arī šova “Koru kari 3” kormeistari – Normunds Jakušonoks un Normunds Zušs.

14. septembra vakarā TV skatītājiem šova „ Es mīlu Tevi, Latvija” laikā tiks meklētas atbildes uz jauniem jautājumiem, minētas jaunas dziesmas un darītas vēl citas pārsteidzošas lietas saistībā ar Latviju.

TV sejas Janas Duļevskas komandā varēs ieraudzīt dziedātāju Gintu Krievkalnu, raidījuma „Nekā personīga” žurnālistu Ansi Pūpolu un mūziķi Normundu Jakušonoku. Savukārt Valters Krauze centīsies uzvarēt komandā ar dziedātāju Rūtu Dūdumu, TV šova „Koru kari” uzvarētāju Normundu Zušu un šefpavāru Mārtiņu Rītiņu.

Interesanti, kura komanda uzvarēs šodien? Turklāt būs aizraujoši vērot arī divu mūziķu – divu Normundu - dueli, jo Normunds Jakušonoks un Normunds Zušs jau bija pretinieki TV3 šovā “Koru kari 3”.  Zušs tad vadīja Rēzeknes zaļo pakalnu kori, bet Jakušonoks - Rīga zelta saules kori, kas Zušam piekāpās pusfinālā.

Atgādinām, ka šova vadītājs ir Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, bet komandu kapteiņu lomās ik raidījumu iejutīsies pazīstamie šovmeņi Jana Duļevska un Valters Krauze. Pagaidām šovā rezultāts ir neizšķirts.

Kasjauns.lv / Publicitātes foto