Starptautiskais sieviešu klubs aicina uz labdarības tirdziņu Rātsnamā
Runā Rīga
2014. gada 4. decembris, 13:56

Starptautiskais sieviešu klubs aicina uz labdarības tirdziņu Rātsnamā

Jauns.lv

Sestdien, 6.decembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 Rātsnamā notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba (International Women’s Club of Riga, IWCR) organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš. Tajā varēs apmeklēt vairāk nekā 20 ārvalstu vēstniecību sagatavotos dāvanu stendus, baudīt dažādu valstu nacionālās virtuves un piedalīties labdarības izsolē. Tirdziņš tiek rīkots jau 18.reizi.

Visi ienākumi no izsoles un pārdotās produkcijas tiks ziedoti Latvijas labdarības organizācijām. Pagājušā gadā iegūtie līdzekļi ļāva atbalstīt trūcīgās ģimenes, jaunās māmiņas, vecāka gadagājuma cilvēkus un no vardarbības cietušus cilvēkus gan Rīgā, gan Latvijas novados. Līdzekļi tika ziedoti Krīzes centram bērniem un ģimenēm „Namiņš”, Ronald McDonalds mobilajam aprūpes centram, Mātes Terēzes misionāru centram, Iļģuciema sieviešu cietuma jaunajām māmiņām, Rīgas Anglikāņu baznīcas zupas virtuvei, Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijai, „Mārtiņa Māja” Liepājā, Irlavas bērnu namam, Centram cilvēkiem ar atkarībām „Bētlemes māja”, Krīzes centram „Marsa Gatve” un „Māras Centram”.

Sīkāku informāciju par Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba atbalstītajām organizācijām meklējiet http://www.iwcr.lv/6/

Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, kas dibināta 1992. gadā. Pašlaik klubā darbojas vairāk nekā 110 sieviešu no 32 valstīm, kas aktīvi iesaistās Latvijas kultūras izzināšanā un dažādu labdarības projektu īstenošanā

Ikviens rīdzinieks ir laipni aicināts apmeklēt šo Ziemassvētku labdarības tirdziņu un iegādāties neparastas un pārsteidzošas Ziemassvētku dāvanas.

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto