Latvijas mūziķi apciemo Bērnu slimnīcas pacientus un kopā iedzied Ziemassvētku dziesmu. FOTO
Pie mazajiem pacientiem Bērnu slimnīcā viesojās biedrība „Dr. Klauns” un tā vadītāja Marianna Milovska (pirmā no kreisās), kā arī mūziķi – Andis Grīva, Liene Šomase, Beāte Zviedre, Ralfs Eilands un Māra Upmane – Holšteine.
Kultūra
2014. gada 17. decembris, 12:46

Latvijas mūziķi apciemo Bērnu slimnīcas pacientus un kopā iedzied Ziemassvētku dziesmu. FOTO

Jauns.lv

Bērnu Klīniskajā universitātes slimnīcā mazos pacientus apciemoja Latvijā pazīstami mūziķi un biedrība „Dr. Klauns”, lai visi kopā sagatavotu sirsnīgu Ziemassvētku apsveikumu.

Dakteri Klauni kopā ar dziedātājiem Lieni Šomasi, Ralfu Eilandu, Māru Upmani – Holšteini, Beāti Zviedri un Andi Grīvu sadziedājās ar Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas mazajiem pacientiem un kopīgi ierakstīja vienu no Ziemassvētku dzīvespriecīgākajām dziesmām „Zvaniņš skan”, kas drīzumā būs pieejama arī videoierakstā kā skanīgs novēlējums visiem, kuriem šajā laikā vajag spēku, ticību un prieku, lai iespējami drīz būtu veseli, atklāj biedrības Dr. Klauns vadītāja Marianna Milovska. Viņa arī uzsver, ka Dakteri Klauni savā ikdienas darbā, tiekoties ar bērniem slimnīcās, aizvien pārliecinās, ka tieši labs noskaņojums palīdz ātrāk veseļoties.

Bērni priecājās par sirsnīgo tikšanos, sarunām un sadziedāšanos ar mūziķiem. Īpaši šai dienai gatavojās dziedātāja Liene Šomase, kura bērniem pasniedza pašdarinātas dāvaniņas. Savukārt virtuālu sveicienu gaidāmajos svētkos atsūtīja mūziķis Intars Busulis, kurš arī bija plānojis viesoties pie bērniem, taču tobrīd bija aizņemts, jo Maskavā gatavojas dalībai muzikālā šova “Golos” pusfinālam.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica