"Royal Ascot 2024" pasākums Piņķos; 20.06.2024.

Ekskluzīvs sezonas noslēguma pasākums "Royal Ascot 2024", kas ar britu zīmola "Bentley Riga" atbalstu notika 20.jūnijā "Barratt Equestrian" jāšanas centrā ...

gallery icon
103
Slavenības
2024. gada 29. jūnijs, 06:46

"Ārsti dod cerību," - Gordons Latimirs komentē bažas par sievas Ingrīdas veselību

Santa Sergejeva

Jauns.lv

Uz Lielbritānijas Tirdzniecības kameras Latvijā sezonas noslēguma pasākumu "Royal Ascot 2024", kas norisinājās jāšanas centrā Piņķos, tās valdes priekšsēdētājs Gordons Latimirs viesus sagaidīja bez sievas - kādreizējās Saeimas spīkeres, zvērinātas revidentes Ingrīdas Latimiras.

Beidzamā laikā Ingrīda Latimira (65) nav redzēta, apmeklējam saviesīgus pasākumus. Sabiedrībā izskanējušas runas, ka kādreizējo Saeimas priekšsēdētāju piemeklējušas veselības problēmas un tās pamatīgi koriģējušas viņas ikdienu, kas nu periodiski jāpavada arī ārstniecības iestādēs. Tomēr iespēju robežās Ingrīda turpina pildīt arī savus darba pienākumus uzņēmumā "Latimira un partneri".

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
2022. gada 28. maijā Ingrīda un Gordons Latimiri apmeklēja Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanas koncertu.

Kā atceramies, pirms dažiem gadiem bijusī politiķe bija tik labā formā, ka Latvijas senioru izlases sastāvā piedalījās pasaules meistarsacīkstēs basketbolā dāmām virs 60 gadiem. Ar prieku viņa apmeklēja arī dažādus pasākumus. Bet pēdējo divu gadu laikā publiskas uzmanības lokā nav nonākusi. Ja neskaita vārdadienu 6. jūnijā, pēc kuras savā feisbuka laikjoslā mediju eksperte Gunta Līdaka publiskoja uzņēmumu, kurā redzama, kopā ar Latimiru svinam Ingrīdas.

Ingrīdas nebija arī līdzās vīram pagājušajā nedēļā. Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Gordons Latimirs neslēpa, ka “sieva nejūtas tik labi”, lai pavadītu viņu uz pasākumu, un ka ir skumīgs par to. “Tas, ko varu teikt, ir, ka pēc visām mediķu veiktajām manipulācijām ir uzlabojumi, ārsti ir devuši cerību, un mēs ceram, ka būs viss labi. Līdz šim ārstēšanās periodi bijuši viļņveidīgi – gan labāki, gan sliktāki. Bet nu Ingrīda jūtas daudz labāk,” paskaidroja Gordons, kurš šovasar laulībā ar Ingrīdu atzīmē 15. gadskārtu.