3dienas
8stundas
34minūtes
43sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
<<<
112

Jaunkalsnavā jauna sieviete tīšuprāt pakļūst zem vilciena

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Jaunkalsnavā svētdien uz sliedēm smagas traumas guva kāda vietējā iedzīvotāja. Pec "Pasažieru vilciena" un likumsargu sākotnējās informācijas, izskatās, ka sieviete izskrējusi priekšā vilcienam apzināti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jaunkalsnavā jauna sieviete tīšuprāt pakļūst zem v...

Uz sliedēm tika notriekta kāda 35 gadus veca sieviete. "Vietējā, viņai atņēma pēdējo bērniņu. Viņa dzēra… Ka tik dzērumā nav kaut ko izdarījusi. Pašnāvību taisījās darīt vai ko, bet dzīva palika, guļ slimnīcā reanimācijā, pēdas norautas," stāsta Velga, kura zina sievieti.

"Vivi" Komunikācijas un mārketinga daļas vadītājs Edgars Butāns informē: "Mašīnists, vadot vilcienu ar aptuveni 35 kilometru stundā lielu ātrumu, pie sliedēm vietā, kur nav atļauta sliežu ceļu šķērsošana, pamanīja bīstami tuvu dzelzceļa sliedēm stāvam kādu personu un nekavējoties padeva skaņas signālu, un veica pēkšņo bremzēšanu. Brīdī, kad vilciens jau bija pietuvojies, minētā persona spēra soli priekšā vilcienam, notiekot sadursmei."

Arī Valsts policija apstiprina, ka sieviete zem vilciena metusies tīšuprāt. "Cietusī sieviete smagā stāvoklī tika nogādāta medicīnas iestādē. Uz doto brīdi par notikušo policijā ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma apstākļi," Valsts policijas pārstāve Zane Vaskāne.