<<<
112

"Tādi slepkavas nevar braukāt pa ielām." Tuvinieki meklē aculieciniekus traģiskajam negadījumam Ogrē

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā Ogres centrā notriekta sieviete, kura drīz vien slimnīcā nomira. Viņas tuvinieki un policija meklē notikuma lieciniekus, lai noskaidrotu sadursmes apstākļus, ziņo raidījums "Degpunktā".

"Tādi slepkavas nevar braukāt pa ielām." Tuvinieki...

Par to, ka viņas māsa iekļuvusi avārijā, Zinaīda uzzinājusi tikai nākamajā dienā. Agri no rīta viņa saņēmusi zvanu no slimnīcas ar ziņu, ka avārijā gūtās traumas izrādījušās pārāk nopietnas un 71 gadu vecā Leontīne mirusi.

Sieviete notriekta 9. oktobrī ap pulksten vieniem dienā Mālkalnes ielā, iepretim veikalam un spēļu automātu zālei. Leontīne saņēma pensiju un devās pie bankomāta, lai izņemtu naudu. "Viņa šķērsoja ceļu dažus metrus pirms gājēju pārejas. Pēc aculiecinieku teiktā, vadītājs braucis lielā ātrumā. Uzskatu, ka viņam jāsaņem visbargākais sods," asarām acīs stāsta bojāgājušās māsa Zinaīda.

"Šādi slepkavas nedrīkst braukt pa ielām. Šajā vietā varēja būt bērns, suns vai jebkurš, un viņi tiktu notriekti. Bet šoreiz tā bija mana māsa. Viņš atņēma dzīvību manai vienīgajai māsai. Uzskatu, ka šādam cilvēkam nevajadzētu nesodīti staigāt pa pasauli. Jā, viņa negāja pa pāreju, bet nedaudz pirms tās, bet tas neko nemaina. Ja viņš pa šo ielu brauca lielā ātrumā, tas ir pilsētas centrs, te jābūt uzmanīgam. Jebkurā brīdī uz ceļa var izskriet bērns. Domāju, ka visi, kas mani dzird, mani atbalstīs. Šādi cilvēki ir jāsoda," uzskata Zinaīda.

Vairāki avārijas aculiecinieki jau sazinājušies ar ģimeni un ir gatavi sniegt liecības policijai, tomēr jebkādi videomateriāli vai aculiecinieku liecības paliek svarīgas. Lūgums sazināties ar Zinaīdu pa tālruni 29335904, ja esat kļuvis par traģiskas sadursmes liecinieku, vai zvanīt Valsts policijai pa tālruņa numuriem 67086683 vai 110, ja jums ir noderīga informācija par negadījumu.