Laba mūzika, patīkama atmosfēra, izcila maltīte. Valentīndiena Vecrīgas restorānā
Viesnīcas “SemaraH Hotel Metropole” restorāns “De Commerce Gastro Pub 1871” piedāvā Valentīna dienā pavadīt laiku patīkamā kompānijā, baudot vakariņas, izmeklētus dzērienus un talantīgās dziedātājas Sabīnes Žugas uzstāšanos.
Kultūra
2017. gada 14. februāris, 09:23

Laba mūzika, patīkama atmosfēra, izcila maltīte. Valentīndiena Vecrīgas restorānā

Jauns.lv

Nezināt, kā iepriecināt savu mīļoto Valentīna dienā? Nav nekā lieliskāka par romantiskām vakariņām mājīgā gaisotnē, labas mūzikas pavadībā! To piedāvā Rīgas vecākās viesnīcas “SemaraH Hotel Metropole” restorāns “De Commerce Gastro Pub 1871”.

Restorāns ne tikai Valentīna dienā, bet arī katru otro piektdienu aicina uz muzikālajiem vakariem, piedāvājot pavadīt laiku patīkamā kompānijā, baudot vakariņas, izmeklētus dzērienus un talantīgu mūziķu uzstāšanos.

Pirmais šāds vakars notika aizvadīto piektdien, 10. februārī, kad uzstājās dziedātāja Sabīne Žuga. Viņa savulaik sadarbojusies ar Igo, muzicējusi kopā ar trio “Ladie’s Sweet”, bet tagad apvienojusies ar talantīgo ģitāristu, ģitāristu konkursa “GUITARDAY 2010” uzvarētāju Mārci Vasiļevski.

Klausoties pasaulē populāras dziesmas Sabīnes un Mārča izpildījumā, restorāna viesi šajā vakarā varēja patiešām izbaudīt patīkamu gaisotni, ko papildināja “De Commerce Gastro Pub 1871” viesmīļu un bārmeņu laipnā un gādīgā apkalpošana, iesakot apmeklētājiem kokteiļus un ēdienus, un neļaujot vilties izvēlē.

Viesnīcas “SemaraH Hotel Metropole” restorāns “De Commerce Gastro Pub 1871” ik dienas iepriecina savus viesus ar izsmalcināti daudzveidīgu ēdienkarti, nevainojami sajauktiem klasiskiem un pašu radītiem kokteiļiem, vietējo ražotāju alu, kā arī plašu vīna izvēli.

Restorāns piedāvā novatorisku pieeju tradicionālajai krogu/restorānu videi, lielu uzmanību veltot ēdiena garšai, sastāvam un noformējumam. Restorānā ir plašs brīvizvēles ēdienkartes maltīšu piedāvājums. Pieejamo uzkodu vidū ir tīģergarneles, kraukšķīgi cepts kalmārs un tunča tartara salāti. Otrajos ēdienos tiek piedāvātas dažādas pastas, svaiga jūras veltes, nevainojami pagatavoti steiki un plašs šefpavāra iedvesmotu desertu klāsts.

Restorāns pieejams brokastīm, launagam, biznesa pusdienām un vakariņām, banketiem un īpašiem pasākumiem. Bet tagad arī restorāns aicina uz muzikālajiem vakariem, kuri ir gluži kā radīti, lai patīkamā un neuzbāzīgā gaisotnē relaksētos pēc saspringtās darba nedēļas, klausoties lielisku mūziku un baudītu vakariņas un izmeklētus dzērienus.

Turpmāk muzikālie vakari notiks katru otro piektdienu, kā arī Valentīndienā un Sieviešu dienā. 14. februārī (Valentīndienā) uzstāsies Sabīne Žuga, bet 24. februārī – Pāvels Fomkins.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders