112
Vakar 21:38

VIDEO: neuzmanības dēļ Rīgas centrā zem trolejbusa pakļūst pusaudze

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Trēsdien, 18. septembrī, šķērsojot ielu pie sarkanās gaismas, Rīgas centrā zem trolejbusa pakļuva pusaudze, vēsta "Degpunktā".

VIDEO: neuzmanības dēļ Rīgas centrā zem trolejbusa...

Trešdienas noslēgums sešpadsmitā trolejbusa vadītājai pārvērtās par murgu, jo maršruta Centrālā stacija - Mežciems pēdējam reisam priekšā izskrēja pusaudze. Negadījums notika netālu no Stekeles un Marijas ielas, un, lai gan meitene šķērsoja ceļu uz gājēju pārejas, viņa to darīja brīdī, kad luksaforā dega sarkanā gaisma.

Viens no notikuma aculieciniekiem stāsta: "Pagriezienā dega sarkanā gaisma gājējiem. Kad meitene jau bija notriekta, piegāju pie vadītājas un centos viņu nomierināt, jo redzēju, ka gājēju signāls joprojām bija sarkans vēl astoņas sekundes. Meitenes bija iereibušas, un kopā ar cietušo bija vēl divas draudzenes. Visas trīs, šķiet, ir no bērnu nama, bieži sastopamas pie "Origo", kur lieto alkoholu." Kāda cita aculieciniece atceras: "Izskatījās, ka meitenei bija nopietna kājas trauma un, iespējams, arī gūžas kaula lūzums. Man šķita, ka arī ar otru kāju kaut kas nebija kārtībā."

Neatliekamā medicīniskā palīdzība norāda, ka meitenes veselības stāvoklis ir apmierinošs un viņas dzīvībai briesmas nedraud. Bet SIA “Rīgas satiksme” Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane skaidro, ka video materiāli nodoti Valsts policijai.

Vairāk skaties video!