VIDEO: "Pēc aizrādījumiem par agresīvu braukšanu šoferis Kuldīgā man iespēra pa krūtīm!" apgalvo sieviete
foto: Evija Trifanova/LETA
Saistībā ar notikušo sieviete ir vērsusies policijā.
Viedokļi
2024. gada 13. septembrī, 16:21

VIDEO: "Pēc aizrādījumiem par agresīvu braukšanu šoferis Kuldīgā man iespēra pa krūtīm!" apgalvo sieviete

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ar savas draudzenes piedzīvoto Kuldīgas autoostā padalījusies Alise. Viņa norāda, ka "draudzene sabiedriskā transporta šoferim pasūdzējusies par agresīvu braukšanu, pēc kā vadītājs piecēlies un ar kāju iespēris viņai pa krūtīm".

VIDEO: "Pēc aizrādījumiem par agresīvu braukšanu š...

"11. septembrī pa dienu braucu ar vietējo sabiedrisko transportu no Kuldīgas uz Pelčiem. Autobuss bija pilns un cilvēkiem, arī man, nācās stāvēt kājās. Šoferis, manuprāt, brauca diezgan agresīvi - strauji bremzēja un viņa dēļ cilvēkiem bija grūti nostāvēt. Kad nokļuvu gala pieturā, izkāpu ārā pēdējā. Piegāju pie vadītāja un atklāju viņam, ka viņa braukšanas dēļ cilvēki nevarēja nostāvēt. Viņš man atbildēja, ka brauc pēc grafika un viņam esot jāpaspēj tas izpildīt," norāda cietusī.

"Apmainījāmies ar dažām frāzēm, līdz viņš piecēlās un sāka mani grūstīt. Centās arī iesist. Es, aizstāvoties, netīšām viņam no acīm nositu brilles, pēc kā viņš satrakojās un izgrūda mani no autobusa. Bet brīdī, kad kāpu lejā pa kāpnēm, viņš centās man iespert ar kāju pa krūtīm, bet netrāpīja. Visu laiku mani lamāja necenzētiem vārdiem," atklāj sieviete.

"Kad es izkāpu ārā, pie manis pienāca jaunieši, kas notikušo bija redzējuši un nofilmējuši. Viņi sacīja, lai zvanu Kuldīgas autoostai un ziņoju, ko arī izdarīju. Pēc tam sazinājos ar Valsts policiju un izklāstīju notikušo. Pēc sarunas es VP zvanīju vēlreiz, jo gribēju precizēt, vai manis teiktais kaut ko nozīmējis. Viņi man atbildēja, ka nenozīmējot viss, un ja es vēlos, lai lietas labā kaut kas tiktu darīts - man jāraksta iesniegums," norāda sieviete.

Cietusī atklāj, ka "viņas rokas un vēderu tagad klāj zilumi, tomēr norāda, ka visvairāk sāp tieši emocionālā trauma". "Man ir otrās grupas invaliditāte, kas jau tā rada trauksmes sajūtu, izejot no mājām. Šis gadījums man būs daudz sāpīgāks tieši psiholoģiski, nevis fiziski," vēsta sieviete.

Viņa norāda, ka nākamajā dienā devās uz VP iecirkni, kur uzrakstīja iesniegumu. Sieviete atklāj, ka viņu pārsteidzis arī inspektora teiktais, ka "Viena gadījuma dēļ nevar norakstīt cilvēku. Varbūt viņam gadījusies slikta diena!" Sieviete piebilst, ka publicētais video ir filmēts pēc pirmā uzbrukuma, kad vadītājs centies viņai uzbrukt atkārtoti.