Gribēja apdzīt, bet sanāca “iesprūst” vēl uz vairākām stundām. Steidzīgs šoferis izraisa avāriju
foto: LETA
Steidzīgam šoferim sastrēguma apbraukšana beidzas ar avāriju.
Sabiedrība

Gribēja apdzīt, bet sanāca “iesprūst” vēl uz vairākām stundām. Steidzīgs šoferis izraisa avāriju

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Izpildot kreiso manevru pie Ūlupju ciema, kāda vīrieša mašīnā ietriecies kravas busiņš, bojājumus radot gan savam, gan arī otra šofera transportlīdzeklim. Vieglais auto, kurš nokļuva grāvī, no tā spēja izkļūt tikai ar evakuatoru, savukārt busam palīdzība bija jāgaida vēl vairākas stundas pēc avārijas, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Gribēja apdzīt, bet sanāca “iesprūst” vēl uz vairā...

“Braucu pa kreisi, mani sagrieza, un tad tur. Sitiens bija spēcīgs, tāpēc es saku, ka ātrums viņam bija ļoti liels,” par notikušo saka Andrejs, kurš brauca uz darbu. Vīrietis neizprot avārijas iemeslu, jo pirms manevra izpildes esot pārliecinājies par drošību, un viss šķitis kārtībā.

“Priekšā bija sastrēgums. Es sāku piebremzēt, ieslēdzu kreiso pagrieziena rādītāju, gribēju griezties šeit. Aiz manis vēl divi cilvēki brauca, arī piebremzēja. Es skatījos, neviena nav, un sāku griezties. Biedrs kā ātrumā brauca, tā… Viņš pa kreisi aizgāja un ietriecās man aizmugurē. (DP: Viņš tā kā apdzina?) Nu jā, viņš nolēma visus apdzīt, tikai kāda jēga visus apdzīt, ja no šejienes līdz luksoforam visi stāvēja,” saka Andrejs.

Šobrīd bez rūpīgākas izmeklēšanas ir grūti pateikt, kurš no avārijā iesaistītajiem pirmais uzsāka manevru. Par notikušo policijai liecības snieguši arī citi ceļu satiksmes dalībnieki, kas tajā brīdī atradās notikuma vietā.