Izaugsmes svētki Dobeles novadā: iespēja pilnveidoties un apgūt kaut ko jaunu
foto: Shutterstock
Ilustratīvs attēls.
Novadu ziņas

Izaugsmes svētki Dobeles novadā: iespēja pilnveidoties un apgūt kaut ko jaunu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

13. un 14. septembrī Dobeles novadā norisināsies Izaugsmes svētki.

Izaugsmes svētki Dobeles novadā: iespēja pilnveido...

Piedalīties svētkos ir aicināti novadnieki un viesi, kuri vēlās pilnveidoties, uzzināt vai apgūt ko jaunu. Kopumā 18 dažādos norises punktos notiks Atvērto durvju dienas izglītības iestādēs un citās vietās. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās meistardarbnīcās, izmēģināt jaunas nodarbes, tāpat varēs klausīties koncertus un dzejas lasījumus, kā arī līdzdarboties citās saistošās aktivitātēs.

Dažas no aktivitātēm, kurās varēs piedalīties:
Mežinieku pamatskolā norisināsies sportiskas un komandu saliedējošas aktivitātes. Pie Dobeles šaha kluba būs iespēja spēlēt šahu uz āra šaha galdiem. Dobeles Amatu mājā varēs apskatīt bišu vaska drāniņu gatavošanu. Dobeles pilsētas kultūras namā pasākuma apmeklētāji varēs tuvāk iepazīs dažādus kolektīvus, tostarp pūtēju orķestri, DPKN deju studiju, amatierteātri “Smaids” un Dobeles bundziniekus.

13. septembrī plkst. 9.00 pirmie savas durvis vērs Mežinieku pamatskola un PII “Jāņtārpiņš”. Savukārt 14. septembrī plkst. 10.00 būs iespēja apmeklēt Dobeles Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centru un Dobeles sporta skolu. Pilna pasākuma programma ir pieejama Dobeles pašvaldības mājaslapā.