Skaistākie retro auto Kauguru svētkos.

Vēsturisko spēkratu salidojums Retro Jūrmala

Aizājušajās brīvdienās notika Kauguru svētki, kurās vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem bija lieliska iespēja apskatīt vēsturiskus spēkratus.

Novadu ziņas

FOTO: Jūrmalā aizvadīts skaistāko retro auto salidojums

Jauns.lv

Sestdien, 26.augustā, Jūrmalā, Kauguros, notika Kauguru svētki - tūkstošiem apmeklētāju baudīja Dona, Carnival Youth un Fiņķa uzstāšanos. Tomēr bez plašo izpildītāju skaitu, iedzīvotājus un pilsētas viesus priecēja arī retro auto salidojums.

FOTO: Jūrmalā aizvadīts skaistāko retro auto salid...

Vēsturisko spēkratu salidojums "Retro Jūrmala" norisinājās 31. augustā no plkst. 13.00–15.00 Tallinas ielas posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Lēdurgas ielai.  Šajā pasākumā piedalījās aptuveni 200 vēsturisku spēkratu, kas tika ražoti 20. gadsimta sākumā, kā arī daudzi ekskluzīvi auto modeļi no pagājušā gadsimta pēdējām desmitgadēm. Auto īpašnieki un entuziasti no dažādām Baltijas valstīm, Skandināvijas un pat no citām kaimiņvalstīm pulcējās, lai piedalītos šajā parādē.

Parāde sākās Kauguros, un auto ceļš turpinājās cauri Jūrmalai, apstājoties arī Majoros uz Jomas ielas, kur skatītāji varēja tuvāk aplūkot šos vēsturiskos spēkratus un nofotografēties. Parādes maršruts noslēdzās Bulduru Dārzkopības skolā, kur automašīnas tika izstādītas apskatei līdz vakaram.

Skatītāji varēja aplūkot automašīnas tuvumā un uzņemt fotogrāfijas kopā ar šo unikālo kolekciju. "Retro Jūrmala" ir viens no lielākajiem šāda veida pasākumiem Baltijā un piesaista gan retro auto cienītājus, gan plašāku publiku!