<<<
Sabiedrība

Pļavnieku iedzīvotājus satrauc dīvaina bedre māju tuvumā. VIDEO

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Kādas daudzdzīvokļu mājas pagalmā Pļavniekos atrodas bīstama bedre, kas apdraud gan bērnus, gan dzīvniekus. Pirmajā brīdī, ejot garām, to ir grūti pamanīt, jo bedre ir pilna ar smilšu un ūdens maisījumu. Par bedres dziļumu var spriest tikai pēc burbuļiem, kas ik pa laikam parādās virspusē, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Pļavnieku iedzīvotājus satrauc dīvaina bedre māju ...

Kaimiņu mājas iedzīvotāja Sandra bieži iet garām ēkai Salnas ielā 24, kur izveidojusies šī dziļā un nemanāmā bedre. Mēģinot izmērīt bedres dziļumu, nūja iestrieg šķidrā masā aptuveni metru dziļumā. Tomēr atbildīgās personas nav veikušas nekādas darbības, lai vismaz iežogotu bedri.

Iepriekš šeit veikti vērienīgi remontdarbi. Tagad, visticamāk, atkal būs jāatver šī zona, lai visu vērstu par labu. Apsaimniekošanas uzņēmums "Rīgas namu pārvaldnieks" ir uzsācis priekšdarbus remontam.

"Šī avārijas situācija radusies, plīstot aukstā ūdens maģistrālajam cauruļvadam, kas atrodas mājas atbildības zonā. Pirmie avārijas darbi tika veikti 22. jūlijā, taču pilnīgai problēmas novēršanai un ilgtermiņa risinājuma nodrošināšanai nepieciešami papildu remontdarbi," skaidro Rīgas namu pārvaldnieka pārstāve Evija Pastalniece. Pēc ēkas apsekošanas tika konstatēts, ka ūdens pagrabā neiekļūst un mājas pamati nav apdraudēti.