Sievietes un bērna notriekšanā ar motorlaivu tiek vainots bijušais Brocēnu novada deputāts
foto: Ekrānšāviņš
Pēc notikušā sieviete apgalvo, ka lūgusi vīriešiem palīdzību uz ko tie atbildējuši, ka "izdauzīs viņai galvu".
Novadu ziņas
2024. gada 27. augustā, 09:37

Sievietes un bērna notriekšanā ar motorlaivu tiek vainots bijušais Brocēnu novada deputāts

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Sievietes un bērna notriekšanā no SUP dēļa Cieceres ezerā tiek vainots bijušais Brocēnu novada deputāts Aivis Bruža, kurš startēja 2017. gada novada vēlēšanās un netika ievēlēts, tomēr 2018. gadā uzsāka darbu domē, stājoties kāda cita deputāta vietā.

Sievietes un bērna notriekšanā ar motorlaivu tiek ...

Jau ziņots, ka svētdien, 25. augustā, kāda sieviete kopā ar ģimeni bija devusies uz Cieceres ezeru Brocēnu pusē, tomēr tas, kam vajadzēja būt patīkamam vakaram ģimenes lokā, izvērtās par īstām šausmām. Sieviete vēsta, ka ap plkst. 18:50 kopā ar ģimeni ar SUP dēļiem bija devusies braucienā pa Cieceres ezeru, kas atrodas netālu no Brocēnu skatu torņa. Lai apbrauktu mazu saliņu, ģimene devās garām Zvejnieku mājām, līdz 10 minūtes vēlāk viņas četrgadīgajai meitiņai uztriecās virsū motorlaiva. 

Pēc notikušā sieviete sociālajos tīklos dalījās ar emocionālu ierakstu un foto ar vaininiekiem, aicinot atpazīt attēlā redzamos cilvēkus. Kā vēsta vairāki iedzīvotāji, "viena no uz motorlaivas esošajām personām bijis bijušais Brocēnu novada deputātu kandidāts Aivis Bruža, kurš 2017. gadā vēlēšanās startēja no saraksta "Latvijas Attīstībai", tomēr novada domē netika ievēlēts.

Kā liecina viņa sniegtā informācija partijas programmā, Bruža iesaistījies politikā, jo vēlējies sakārtot ceļus ap novada industriālajām zonam. Viņš norādījis, ka viņa prioritāte ir atbalstīt jaunās ģimenes un maznodrošinātos, un tāpat viņš atzina, ka vēlētos, lai novadā tiktu attīsītas dzīvojamās zonas.

Cietušā sieviete vēsta, ka ir "pateicīga, ka abas ar meitu pēc notikušā palika sveikas un veselas". "Paspēju meitu apķert un stingri piespiest pie sevis. Trieciens mūs abas nogāza no SUP dēļiem, un mēs tikām pavilktas zem ūdens," šausminošajā pieredzē dalās sieviete. Tāpat viņa norāda, ka "neilgi pēc notikušā motorlaiva atgriezās tuvāk pie krasta, kur atradās viņa, jo netālu ūdenī atradies arī viens no viņu cilvēkiem. "Es lūdzu viņiem palīdzību, uz ko vīrietis gaišajā kreklā atbildēja, ka 'izdauzīs man galvu.'"