1dienas
19stundas
26minūtes
30sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
23. un 24. augustā svinēja Ogres novada un pilsētas svētkus "Šeit dzimst leģendas".

Ogres novada un pilsētas svētki "Šeit dzimst leģendas"

23. un 24. augustā svinēja Ogres novada un pilsētas svētkus "Šeit dzimst leģendas".

Novadu ziņas

FOTO: Latvijas lielākā novada “galvaspilsēta”, Ogre, grandiozi nosvin savus svētkus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

23. un 24. augustā Ogres novada un pilsētas svētkos "Šeit dzimst leģendas" ogrēniešus un pilsētas viesus aicināja baudīt aizraujošus notikumus Ogres pilsētvidē.

FOTO: Latvijas lielākā novada “galvaspilsēta”, Ogr...

23. augustā svinēja Ogres novada svētkus. Tika iepazītas Ogres novada pilsētas un pagasti, baudīti koncerti, izstādes un brīvdabas kino, dejots koncertballē un jaunatklātas Ogres novada leģendas.

Savukārt 24. augustā Ogres pilsētas svētkos ogrēnieši un pilsētas viesi tika aicināti ļauties mūzikai koncertos dažādām gaumēm, sportot un just līdzi, baudīt mākslu, teātri, uguņošanu, ūdens projekcijas un citus aizraujošus notikumus Ogres pilsētvidē.

Ogres novada un pilsētas svētku ietvaros Ogrē viesojās pārstāvji no Ukrainas sadraudzības pilsētām – Popasnas un Černihivas, kā arī Ukrainas karavīru bērni no Popasnas reģiona. Tāpat svētku laikā Lielvārdē tika atklāta gaiša, plaša un krāsaina, mūsdienu prasībām atbilstoša moduļu tipa pirmsskolas izglītības iestāde, un elektriskais autobuss, kas tiks izmantots pašvaldības skolēnu mobilitātes veicināšanai.