Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vētras izraisīto elektroapgādes traucējumu dēļ kavējas Saulkrastu maršruta vilcieni
foto: Sintija Zandersone/LETA
Ilustratīvs attēls
Sabiedrība

Vētras izraisīto elektroapgādes traucējumu dēļ kavējas Saulkrastu maršruta vilcieni

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/LETA

Elektroapgādes traucējumu dēļ kavējas Saulkrastu virziena vilcieni. Pasažieru pārvadātāja "Vivi" informē, ka kavējas divi vilcieni Rīga-Skulte un Skulte-Rīga.

Vētras izraisīto elektroapgādes traucējumu dēļ kav...

Infrastruktūras uzturētāja "Latvijas dzelzceļa" pārstāve Agnese Līcīte paziņoja, ka kavējumi saistīti ar elektroenerģijas piegādes pārrāvumu. Elektrolīnijas neesot bojātas, bet problēmas saistītas ar elektroenerģijas sakaru un komunikācijas ierīcēm.

Jau ziņots, ka ceturtdienas pēcpusdienā traucēta elektroapgāde aptuveni 8800 AS "Sadales tīkls" klientu valsts centrālajā daļā. Plašākie elektroapgādes pārtraukumi fiksēti Bauskas pilsētā un novadā. Stiprais vējš norāvis Bauskas stadiona manēžas jumtu. Vētra pilsētā esot bijusi piecas līdz septiņas minūtes, un nodarīti lieli postījumi, daudz sagāztu koku.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ceturtdien līdz plkst.17.30 saņēmis kopumā 35 izsaukumus negaisa radīto seku likvidēšanai. Teju visi izsaukumi pagaidām saņemti Bauskā un Bauskas novadā, taču trīs izsaukumi saņemti arī Ogrē, bet pa vienam - Garkalnē, Rojā, Inčukalnā, Murjāņos un Suntažu pagastā.