"Lai piečurā, lai pievemj... Mēs visi esam cilvēki," latviešu fotogrāfe ar vīru cietušo aizved uz slimnīcu, jo "palīdzība neatbrauca"
foto: ekrānuzņēmums no video
Cietušo ievieto automašīnā.
Sabiedrība

"Lai piečurā, lai pievemj... Mēs visi esam cilvēki," latviešu fotogrāfe ar vīru cietušo aizved uz slimnīcu, jo "palīdzība neatbrauca"

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Latvijas iedzīvotāja soctīklā "Facebook" pastāstījusi par situāciju, kas ar viņu notikusi 20. jūnijā. Sievietei pašai nācies sniegt palīdzību vīrietim, jo ātrās palīdzības darbiniekus pārāk ilgi nevarēja sagaidīt.

"Lai piečurā, lai pievemj... Mēs visi esam cilvēki...

Fotogrāfe Karīna Jurciņa no Cēsīm pastāstīja, ka 20. jūnijā viņa ar vīru ceļā uz mājām pamanījuši guļošu vīrieti, bet viņam blakus stāvējis vīrietis, runājis ar viņu, mierinājis. Guļošais vīrietis bijis piedzēries - viņš kritis un savainojies, bijušas aizdomas par insultu. Ātrā palīdzība tobrīd gaidīta jau 20 minūtes. "Diezgan asa atbilde... visas neatliekamās mašīnas ir uz izsaukumu avārijā citā pilsētā. Nesen kāda ekipāža esot izbraukusi, tātad, vēl vismaz 20 līdz 30 minūtes jāgaida. Vīrietim slikti... Vīrs zvana uz 112 un konsultējas vai varam paši nogādāt kungu slimnīcā. Mums dod atļauju. Piebrauc motociklists. Pa visiem ieceļam kungu mūsu mašīnā bagāžas nodalījumā," stāsta sieviete.

"Lai piečurā, lai pievemj... Mēs visi esam cilvēki. Lai kas ar mums būtu noticis, lai kur mūsu ceļi ne tā ir aizveduši! Bet cilvēcība.... Cilvēcībai ir jābūt pārākai par visu!! Viela pārdomām. Vislielāko pateicību izsaku puisim, kas bija blakus šim kungam no mirkļa, kad to pamanīja! Un paldies manam vīriņam, kas tik operatīvi rīkojās!!" raksta Karīna.