Edgars Rinkēvičs ar Floru.

Edgars Rinkēvičs ar Floru

Valsts prezidents sajūsmina sekotājus ar mīļiem foto ar suņu meitenīti Floru.

Sabiedrība
2024. gada 20. jūnijā, 11:10

Foto: Edgars Rinkēvičs sajūsmina nāciju ar mīlīgu "padomnieku"

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kas ir arī liels dzīvnieku mīlis, kārtējo reizi saviem sociālo tīklu sekotājiem licis pasmaidīt.

Foto: Edgars Rinkēvičs sajūsmina nāciju ar mīlīgu ...

Rinkēvičs publiskojis bildes ar Rīgas pils mazāko saimnieci – suņu meiteni Floru, ko pats mīļi nodēvējis par savu padomnieci. 

Jāatzīmē, ka vēl būdams ārlietu ministrs, viņš sociālajos tīklos dalījās ar pašbildēm, kuros redzams kopā ar četrkājainajiem mīluļiem. Šo “niķi” Edgars Rinkēvičs neatmeta arī, kad kļuva par Valsts prezidentu. 

Edgara Rinkēviča aizraušanās ar mīļdzīvniekiem radījusi arī problēmas viņa apsardzei. Neilgi pēc stāšanās Valsts prezidenta amatā viņš intervijā Valkas laikrakstam “Ziemeļlatvija” galvenajai redaktorei Ingūnai Johansonei atzinās: “Man jau sāk jautāt, kas būs nākamie dzīvnieki, ar kuriem fotografēšos. Viss ir plānā. Apsardzes vīri jau brīdina, ka uz patversmi man doties bīstami, jo atbraukšu mājās ar kādu suni vai kaķi, bet par tiem būs jārūpējas viņiem. Saprotams, ka man, ne strādājot Ārlietu ministrijā, ne tagad, nevar būt mājdzīvnieki darba specifikas dēļ”.

Īsi pirms Lieldienām Edgars Rinkēvičs paziņoja, ka Rīgas pils dārzā ticies ar saviem padomniekiem, kuru starpā bija arī suņuks.

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs un lolojumdzīvnieki

Latvijas prezidentam Edgaram Rinkēvičam ir izteikts dzīvnieku mīļotājs un savu īpašu attieksmi viņš izrāda ne tikai pret mājas mīluļiem suņukiem ...

Sabiedrība gan prezidenta aizraušanos ar dzīvniekiem uztver pozitīvi.