Smagā avārijā uz Tīnūžu šosejas vairāki cietušie un viens bojāgājušais
foto: LETA
Smaga avārija otrdien piedzīvota uz Tīnūžu šosejas.
Sabiedrība

Smagā avārijā uz Tīnūžu šosejas vairāki cietušie un viens bojāgājušais

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Smaga avārija otrdien piedzīvota uz Tīnūžu šosejas, kur četru automašīnu sadursmē bojā gāja viens cilvēks, savukārt cieta vēl četri.

Smagā avārijā uz Tīnūžu šosejas vairāki cietušie u...

Kā vēsta TV3 raidījums "Degpunktā" Tīnūžu šoseja šodien bloķēta avārijas dēļ. Smagi kļūdījās “Suzuki Samurai” apvidus auto šoferis. No spēkrata pēc sadursmes pāri palicis vien saspiests rāmis.

Valsts policijas pārstāve Krista Andersone informē, ka ap plkst.12.30 Valsts policija saņēma izsaukumu uz ceļu satiksmes negadījumu, kurš notika uz autoceļa P5 Rīga -Tīnūži, kur notika sadursme un bija iesaistītas četras automašīnas, tajā skaitā Valsts policijas dienesta automašīna.”

Kā raidījuma stāsta aculiecinieks Arvis, viss notika ļoti ātri: "Nesapratu, kas man trāpīja aizmugurē."

Arvis norāda, ka “Suzuki” vadītājs sākotnēji vilcinājis satiksmi, braucot uz aptuveni 60 kilometriem stundā. Pārējiem satiksmes dalībniekiem nācās veikt apdzīšanas manevrus, lai atdzīvinātu palēnināto tempu. Taču pēc kāda brīža zelta krāsas automobilis bija nolēmis apsteigt visus garām aizbraukušos, izraisot frontālu sadursmi ar policijas auto.

Kāds garajā rindā stāvošs automašīnas vadītājs, vērojot notiekoši, atklāj, ka nemeklēs apkārtceļu, bet sagaidīs notikuma beigas, lai pa jau iesākto maršrutu nokļūtu galapunktā: “Mēs pie ārsta braucam. Jebkurā gadījumā ir jāgaida, kad varēs braukt tālāk."

Negadījuma vietā operatīvie dienesti strādāja vairākas stundas, lai novērstu avārijas radītās sekas un atjaunotu satiksmi.