Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
112

Pārpratums uz ceļa - šoferis, kam seko likumsargi, nesaprot, vai viņam ir jāapstājas

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Pavisam dīvaina situācija gadījusies kādam šoferim. Lai arī viņam vairākus kilometrus dzinās pakaļ policijas ekipāža, vīrietis nav sapratis, ka likumsargi mēģina apstādināt tieši viņu.

Pārpratums uz ceļa – šoferis, kam seko likumsargi,...

Kā TV3 raidījumam “Degpunktā” atklāj šoferis, viņaprāt, policistu mēģinājumi pievērst viņa uzmanību nav bijuši pietiekami un likuma ietvaros.

“Renault” busiņu uz Rīga-Ērgļi ceļa netālu no Sporta kompleksa “333” ielenca vairākas pašvaldības policijas automašīnas, kā arī Valsts policijas ekipāža. Šoferis apgalvoja, ka apdzinis policiju un pēcāk radies pārpratums, jo likumsargi viņam sekojuši un nav bijis skaidrs – viņam ir jāapstājas, vai nav.

Acīmredzot, vīrietis apdzīšanu būs veicis šķērsojot nepārtraukto līniju, jo šobrīd Siguldas pašvaldības policijas darbinieki ir pieņēmuši uz vietas lēmumu uzlikt sodu par nepārtrauktās līnijas neievērošanu.

Tāpat Valsts policija uzsākusi administratīvā pārkāpuma process par nepakļaušanos, kurā tiks pieprasīti video materiāli no kolēģiem, lai izvērtētu notikušā apstākļus.