foto: Latvijas valsts meži/Facebook
Cirpstenē slēgta atpūtas vieta: zagļi aiznesuši soliņus
Izpostītā atpūtas vieta Cirpstenē, Ventspils novadā
Novadu ziņas
2024. gada 29. aprīlis, 14:21

Cirpstenē slēgta atpūtas vieta: zagļi aiznesuši soliņus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/LETA

Cirpstene ir ciems Ventspils novadā, Vārves pagastā aptuveni 20 kilometrus uz dienvidu pusi no Ventspils. Tā ir vieta kuru bieži mēdz apmeklēt atpūtnieki, lai izbaudītu Kurzemes piekrastes burvību. Diemžēl, nesen atpūtniekus sagaidīja nepatīkams pārsteigums.

20. aprīlī “Latvijas valsts mežu” Ziemeļkurzemes darbinieki atklājuši bojātas konstrukcijas Latvijas valsts mežu atpūtas vietā pie jūras "Ventspils piekraste". Vietējo un ārvalstu tūristu ērtībai atpūtas vieta bija labiekārtota ar nojumi, galdu, soliem un ugunskura vietu.  Šobrīd piknika zona Ventspils novada Cirpstenē vairs nav izmantojama un ir slēgta atpūtniekiem – kāds garnadzis demontējis un aizvedis galda un solu virsmas.

“Latvijas valsts meži” par veiktajām darbībām ir informējusi Valsts policiju. Ja arī tu mani neatļautas darbības Latvijas valsts mežos, ziņo par to, rakstot uz lvm@lvm.lv, vai zvanot Valsts policijai.

“Latvijas valsts meži” ir izveidojuši vairāk nekā 300 tūrisma un atpūtas vietas visā Latvijā – skatu torņus, piknika vietas, purva takas u.c., kas nodrošina vietējiem iedzīvotājiem bezmaksas iespēju atpūsties unikālās vietās un biežāk doties dabā.