Labdarības koncerts "Roks pret vēzi"

2024. gada 30.martā kultūrvietā "Tu jau zini kur" notika labdarības rokkoncerts "Roks pret vēzi", kuru mērķis bija saziedot līdzekļus ...

gallery icon
Sabiedrība
2024. gada 2. aprīlis, 16:40

FOTO: rokmūziķi labdarības koncertā vāc ziedojumus Zanes Ozoliņbeikas cīņai ar vēzi

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Aizvadītā mēneša izskaņā, 30. martā, Latvijas rokmūziķi pulcējās labdarības koncertā "Roks pret vēzi!" ar mērķi saziedot līdzekļus Zanes Ozoliņbeikas cīņai ar vēzi.

Lai palīdzētu Zanei savākt nepieciešamos līdzekļus, labdarības koncertā piedalījās mūziķi Atis Ieviņš, Kristiāna Millere, Jānis Drēģeris, Fēlikss Ķiģelis, kā arī grupas «Rusted Wheel», «Laime Pilnīga», «Jauda»,  «Mindesign», «Sxima».

Ar saukli « Atnāc, paklausies un dod iespēju Zanei dzīvot!» labdarības koncerta organizatori uzrunāja klausītājus un tika sadzirdēti. Pasākums izdevās un mūziķi teica pateicības vārdus klausītājiem, kas ieradās un ziedoja naudu Zanes cīņai ar vēzi.

Kā stāsta pasākuma rīkotāji, ārsti Zanei izrakstījuši medikamentus, kurus valsts diemžēl neapmaksā. To iegādei ik pēc trīs nedēļām nepieciešami 3860 eiro, 8 devām kopā – 30 880 eiro. Diemžēl Zanei tādas naudas nav, taču viņai ir draugi, kuri organizē koncertu, lai savāktu viņas ārstniecībai nepieciešamos līdzekļus. Koncertā saziedotie līdzekļi tiks izmantoti Zanei nepieciešamo medikamentu iegādei. Jo dzīvē jau nekas nenotiek tāpat vien...

«Dzīve sastāv no pārbaudījumiem, kuri pēc cīņas mūs padara stiprākus. Bet dažkārt, lai pārvarētu kādu no tiem, mums ir jāpalīdz. Šo stāstu piedzīvojuši ir daudzi un pārvar tie, kas nepadodas, pārvar tie, kam pamatīga atbalsta armija sniedz palīdzīgu roku. Tāpēc esam patiesi lepni un pagodināti par superforšiem roka cīņubiedriem, kuri nāks mums talkā, lai kopā mēs varētu,» uzsver grupas «Rusted Wheel» mūziķi.

«Ar iekšēju spēku, pozitīvu attieksmi, ticību, katru dienu sagaidu un pavadu ar pateicību,» saka pati Zane.

Visi koncerta laikā gūtie ienākumi tika ziedoti Zanes cīņai ar vēzi.