foto: Valsts prezidenta kanceleja
VIDEO: Valsts prezidentu Vecumniekos sirsnīgi sagaida mazie patrioti
Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Vecumniekos satiek jaunos patriotus.
Sabiedrība
2024. gada 12. marts, 12:45

VIDEO: Valsts prezidentu Vecumniekos sirsnīgi sagaida mazie patrioti

Gundega Grīva

Jauns.lv

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs 8. martā devās oficiālā vizītē uz Bauskas novadu, lai tiktos ar vietējiem iedzīvotājiem un ar Bauskas novada domi pārrunātu dažādus novadā aktuālos jautājumus. Tomēr vizītē viņš saskārās ar negaidītu pārsteigumu – Vecumniekos ar paceltu Latvijas karogu viņu laipni sagaidīja mazie Latvijas patrioti.

“Vestards un Gustavs satiek Latvijas valsts prezidentu ,” ar aizkustinošu video vietnē “Facebook” dalījies zēna tēvs Arvis.

Video manāms, kā mazie zēni ar rokās paceltu Latvijas karogu sagaida prezidenta ekipāžu Vecumniekos, pie Taļķites, kas atrodas ceļā uz veco ļaužu un invalīdu pansionātu “Atvasara”, ko Rinkēvičs vizītes laikā apmeklēja. Pamanot šādu sagaidīšanu, prezidenta spēkrats apstājas, Valsts galva izkāpj no automobiļa un sirsnīgi sasveicinās ar saviem sagaidītājiem.

“Man bieži jautā, kas dod gandarījumu un spēku Valsts prezidenta amatā, atbilde ir vienkārša- tieši šādi mirkļi, kas dot prieku, vairo sirsnību un labestību,” pēc vizītes Bauskas novadā vēstīja Valsts prezidents.

Skaistais mirklis nav atstājis vienaldzīgus daudzus Latvijas iedzīvotājus.

foto: Valsts prezidenta kanceleja
Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Vecumniekos satiek jaunos patriotus.

“Paldies vecākiem par iniciatīvu! Lieliski, ka prezidents apstājās un sasveicinājās ar puišiem!” pie ieraksta sociālajā vietnē vēsta Baiba.

“Tā aug īsti savas zemes stiprie vīri!” sajūstmināta ir Valda.

Bet Ivita norāda, ka viņa “lepojas ar jauno paaudzi un viņu vecākiem, kas audzina bērnus jau no bērnības mīlēt savu zemi un valsti”.