foto: Lita Krone/LETA
Notriekts un atstāts nāvei: trīs bērnu tēvs vairāk nekā 10 stundas nogulējis ceļmalā un jau bija piesalis pie ceļa
Policijas automašīna.
112
2024. gada 6. februāris, 13:29

Notriekts un atstāts nāvei: trīs bērnu tēvs vairāk nekā 10 stundas nogulējis ceļmalā un jau bija piesalis pie ceļa

Jauns.lv

Policija lūdz atsaukties autovadītājus un vietējos iedzīvotājus, kuri 31. janvārī Vecpiebalgas apkārtnē redzējuši, iespējams, sasistu automašīnu, kas nāvējoši notriekusi gājēju. Policijai iespējams ziņot arī anonīmi, zvanot pa tālruņa numuru 29150012 vai 110.

Traģēdija notikusi Vecpiebalgas apkārtnē uz vietējās nozīmes ceļa. Cilvēks gāja bojā. Visticamāk, viņš tika notriekts un atstāts turpat grāvī. Vainīgais pagaidām nav atrasts, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā". 

Māris izgāja no mājām 31.janvārī un vairs neatgriezās. Negadījums noticis aptuveni kilometru no cietušā mājām. 61 gadu vecais vīrietis pamests nogulēja ceļa malā vairāk nekā 10 stundas, jo bojāgājušā sievai ir diezgan ticama informācija, ka viņas vīrs redzēts šosejas P30 pagriezienā uz Jaunpiebalgu 31.janvārī ap plkst. 17:30.

Nākamās dienas rīts Rutai atnesa ne tikai šoku un zaudējuma asaras, bet arī lielas sāpes par pasauli, kurā dzīvojam un kā starp mums var būt tik nežēlīgi cilvēki, kuri sabrauc cilvēku un atstāj viņu turpat ceļmalā nomirt. 

Mārim ir trīs bērni un pieci mazbērni, kuri palikuši bez mīļotā cilvēka. Ruta nezina, kā katru dienu iet uz darbu garām vietai, kur viņa atrada savu mirušo vīru. 

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuru automašīnas ir aprīkotas ar video reģistratoriem un kuri laika posmā no 2024. gada 31. janvāra pulksten 17.00 līdz 1. februāra pulksten 07.30 pārvietojās ceļa posmos Vecpiebalga - Madona (P30) pagrieziens uz vietējas nozīmes ceļu virzienā uz "Beitēni" un virzienā uz autoceļu P33 Vecpiebalga - Janpiebalga.