112
2023. gada 24. novembris, 16:32

VIDEO: Latgalē no ceļa noskrējis autobuss un apgāzies grāvī

Jauns.lv

Latgalē slikto laikapstākļu dēļ no ceļa noskrējis autobuss. Par cietušajiem ziņu pagaidām nav.

Šodien Varakļānu novada Murmastienes pagastā no ceļa noskrējis autobuss, kas devās pa maršrutu Murmastiene - Barkava. Šoferis nespēja savaldīt spēkratu, kā rezultātā iebrauca grāvī, kur apgāzās uz sāniem.

Tiek ziņots, ka cietusi viena pasažiere. Autobusā bez vadītāja atradās septiņi pasažieri. Negadījuma vietā ieradušās vismaz divas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnas.

Latvijas Valsts ceļi (LVC) jau informēja, ka šodien braukšanas apstākļi pa valsts autoceļiem Vidzemē un Latgalē un vietām arī Kurzemē ir apgrūtināti. Autovadītāji aicināti būt uzmanīgiem.

Valsts policija paziņojusi, ka šodien satiksmes negadījumos valstī gājuši bojā divi cilvēki — Rīgā un Madonas novadā.

Madonas novadā, Praulienas pagastā uz vietējās nozīmes autoceļa pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas kāds vīrietis ar traktoru iebrauca grāvī, un traktors apgāzās. Negadījumā traktora vadītājs gājis bojā un par notikušo policija sākusi kriminālprocesu.

Savukārt Rīgā, uz Salu tilta nobrauktuves kāds automašīnas "Opel" vadītājs iebrauca šķērslī. Satiksmes negadījumā gājis bojā automašīnas vadītājs. Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu.

No plkst.6 rītā līdz plkst.18 valstī kopumā reģistrēti 123 ceļu satiksmes negadījumi bez cietušām personām un 10 negadījumi ar cietušām personā un divi negadījumi ar bojā gājušajiem.