foto: Kārlis Lībietis
Pazudušās Annas vīrs aicina iesaistīties sievietes meklēšanā arī virtuāli
Annu var palīdzēt meklēt arī apskatot attēlus no meklēšanas operācijas.
Sabiedrība
2023. gada 14. novembris, 16:17

Pazudušās Annas vīrs aicina iesaistīties sievietes meklēšanā arī virtuāli

Jauns.lv

Pazudušās Annas Jansones vīrs Juris Evertovskis sociālajā tīklā "X" jeb "Twitter" vērsies ar aicinājumu piedalīties pazudušās sievietes meklējumos arī virtuāli.

"Klau, ja ir kādi cilvēki, kas vēlas palīdzēt meklēšanā, bet var tikt tikai virtuāli, tad — šeit kartē ir helikoptera ikonas. Tur ir saites uz attēliem no gaisa. Skatieties un mēģiniet ieraudzīt kaut ko, ko mēs neesam ieraudzījuši, raksta Juris Evertovskis.

Klikšķinot uz ir helikoptera ikonas iespējams apskatīt vietas, kur meklēta Anna Jansone.

Juris Evertovskis vakar sociālajā tīklā "X" jeb "Twitter" izplatījis fotoattēlus, kā savulaik pirms bērna piedzimšanas izskatījās pazudusī sieviete. Iespējams, tas policijai un brīvprātīgajiem, kas iesaistījušies sievietes meklēšanā, palīdzēs atpazīt Annu.

Evertovksis raksta: "Izdevās sameklēt dažas pazudušās Annas bildes. Šīs ir no 2021. un 2022. Varbūt vēlāk dabūšu arī svaigākas, bet mūsu gados jau tā strauji nemainās." 

Pazudušās Annas Jansones foto

Pazudušās Annas Jansones vīrs Juris Evertovskis sociālajā tīklā "X" jeb "Twitter" izplatījis fotoattēlus, kā tagad varētu izskatīties viņa meklētā sieva.

gallery icon

Pašlaik sievietes meklēšanā ir iesaistīti plaši brīvprātīgo spēki un policija, taču sievieti tā arī nav izdevies atrast.