Bēguļojošais Vecmīlgrāvja ķīlnieka sagrābējs Jevgeņijs Roze zaudējis arī cīņas ringā. VIDEO
Policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir zināma Jevgeņija Rozes atrašanās vieta, zvanot pa tālruņiem 67829364, 67075055 vai 110.
112
2015. gada 5. marts, 20:40

Bēguļojošais Vecmīlgrāvja ķīlnieka sagrābējs Jevgeņijs Roze zaudējis arī cīņas ringā. VIDEO

Jauns.lv

Viens no četriem Vecmīlgrāvja ķīlnieka sagrābējiem, kuru policijai vēl nav izdevies notvert, cīkstonis Jevgeņijs Roze pirms divarpus mēnešiem piedzīvojis smagu sakāvi pret Eiropas čempionu. Decembra vidū viņu Kuldīgas sporta hallē nokautēja viens no Eiropas izcilākajiem cīkstoņiem.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka februāra beigās Vecmīlgrāvī noziedznieku grupa par ķīlnieku bija sagrābusi kādu jaunu vīrieti nolūkā izspiest 30 000 eiro.

Policija aizturējusi trīs iespējamos vainīgos - 1983., 1992. un 1993. gadā dzimušus vīriešus, tostarp arī MMA cīkstoni. Savukārt ceturtais ķīlnieku sagrābējs, arī MMA cīkstonis Jevgeņijs Roze pašlaik bēguļo un viņu meklē policija.

Jāteic, ka MMA (jauktā cīņas māksla bez noteikumiem) cīkstonim Rozem nav veicies arī iepriekš. Domājams, ka arī šoreiz viņu drīz vien „nokautēs” policisti, kā to Kuldīgas sporta hallē decembra vidū izdarīja kādreizējais Eiropas čempions MMA cīņās Andrejs Zozuļa.

Par to, kā Eiropas čempions nokautēja ķīlnieku sagrābēju Rozi, skatieties reportāžā no Kuldīgas sporta halles. Interneta lietotāji savos komentāros iesaka šo video noskatīties policistiem, lai viņi varētu atklāt Rozes vājās vietas.

Jevgeņija Rozes un Andreja Zozuļas cīņa bez noteikumiem

Kasjauns.lv/Foto: Valsts policija, ekrānuzņēmums no video