Sabiedrība
2023. gada 23. augusts, 20:12

"Balkonā tek urīns!" Limbažu pusē starp mājas iedzīvotājiem izcēlies pamatīgs konflikts

Jauns.lv

Pāles ciematā, kas atrodas Limbažu pusē, starp mājas iedzīvotājiem ilgstoši izcēlies konflikts, kuru pašu spēkiem neizdodas atrisināt. Aija ir mājas vecākā un nav mierā ar kaimiņu dzīvesveidu – suņa gaudošana, skaļa mūzikas klausīšanās un iekšējās ģimenes kņadas bojā pārējo ikdienas mieru, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Aija Pāli par savām mājām sauc piecus gadus, sākotnēji mēģinājusi pieņemt jaunās kaimiņu ģimenes dzīvesveidu, taču, kad miegs atkal bijis iztraucēts un nākamā diena sabojāta, mērs bijis pilns.

"Klausās mūziku – klausās arvien skaļāk. Es nereaģēju, klausās vēl skaļāk. Kad aizrādu, vēl skaļāk un vēl skaļāk. Bieži vien kaimiņš ir jocīgā paskatā, arī sieviete – nes no viņas, iet ar alus bundžu rokās," stāsta Aija.

Tāpat Aija nespēj noraudzīties uz kaimiņu ģimenes suni – viņa novērojusi, ka kaimiņi dzīvnieku reti izvedot pastaigāties, tāpat pārējiem mājas iemītniekiem regulāri nākas klausīties suņa gaudošanu. Kamēr kaimiņi ir darbā, suns uzturoties viens mājās un gaudojot. Kādu reizi dzīvnieks atstāts uz balkona.

Uz balkona suns nokārto arī dabiskās vajadzības. Tad es rakstīju pašvaldības policijai, tas vismaz beidzās ar to, ka man balkonā netek suņa urīns.

Policija par miera traucēšanu izteikusi brīdinājumu, arī bāriņtiesa un sociālais dienests apsekojuši ģimeni – pārkāpumi neesot konstatēti. Savukārt trokšņotājs Leonīds problēmu nesaskata, atklāj, ka policija regulāri pēc kaimiņies izsaukuma klauvē pie viņa namdurvīm, taču pārkāpumus nesaskata!

Plašāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.