foto: Lita Millere/LETA
Negaisā Tērvetē vīrietim uzkritis koks
Tērvete smagi cietusi 7. augusta vētrā
112
2023. gada 7. augusts, 17:09

Negaisā Tērvetē vīrietim uzkritis koks

Jauns.lv/LETA

Tērvetē pirmdien negaisa laikā vīrietim uzkritis koks un viņš nogādāts medicīnas iestādē, paziņoja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Informācija par šo negadījumu saņemta plkst.13.55, kad, veicot remontdarbus, 1988.gadā dzimušam vīrietim virsū uzkritis koks.

Saistībā ar negaisa izraisītajiem postījumiem 90% izsaukumi Zemgales reģiona pārvaldē bijuši par bojātām automašīnām, piemēram, kādam spēkratam uzkritusi muca, bet vēl citam jumta dakstiņi.

Vētra pamatīgi papostījusi Tērvetes dabas parku

Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē šodien, 7. jūlijā, īsi pirms plkst. 12.00 plosījās nepieredzēti spēcīgs negaiss, nodarot būtiskus ...

gallery icon

Lielgraudu krusa Zemgales pusē 07.08.2023.

gallery icon

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācijai Latviju šodien sasniedzis pērkona negaiss ar krasam vēja brāzmām, atsevišķos rajonos ar ļoti stiprām lietusgāzēm un krusu. Bojājumus elektrotīklā radījuši gaisvadu līnijās iegāzti koki un to zari, kā arī zibens izlādes laikā bojātie balsti un citi elektrotīkla elementi.

Līdz pat vēlam vakaram ir izsludināts oranžais pērkona negaisa brīdinājums valsts austrumu daļā un sarkanais brīdinājums valsts rietumos.