foto: airBaltic
Papildu lidojumi uz Tamperi izpārdoti stundas laikā; "airBaltic" nodrošinās vēl lidojumus
Sabiedrība
2023. gada 26. maijs, 15:36

Papildu lidojumi uz Tamperi izpārdoti stundas laikā; "airBaltic" nodrošinās vēl lidojumus

Jauns.lv

Lielā līdzjutēju pieprasījuma dēļ Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic nodrošinās vēl papildu lidojumus uz Pasaules hokeja čempionātu Tamperē. Līdz šim pievienotie lidojumi tika izpārdoti stundas laikā.

Jānis Vitenbergs, Latvijas Republikas satiksmes ministrs: “Mūsu hokeja komandas fantastiskā snieguma pamatā šogad ir ne tikai profesionālais un pašaizliedzīgais darbs, bet arī milzīgais atbalsts, ko sniedz līdzjutēji. Fani ir komandas enerģijas lādiņš, tāpēc ir svarīgi, ka arī Tamperē izlase jūt mūsu atbalstu. Pēc vakardienas mēs zinām, ka nekas nav neiespējams!”

Kā ziņots iepriekš, pēc Latvijas vīriešu hokeja valstsvienības vēsturiskajiem panākumiem 2023. gada Pasaules hokeja čempionātā un līdzjutēju pieprasījuma Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic paziņojusi par papildu reisu veikšanu starp Rīgu un Tamperi 27., 28. un 29. maijā.

Lidojumi no Rīgas uz Tamperi pieejami 27. maijā plkst. 4.00 un 6.40, savukārt reisi atpakaļ uz Rīgu tiks izpildīti 29. maijā plkst. 01.10 un 01.20. Biļetes cena ir nemainīga – EUR 75 vienā virzienā vai EUR 139 turp un atpakaļ, un biļetes pieejamas mājaslapā www.airbaltic.com. Lai informētu pasažierus par Latvijas hokeja izlases spēļu gaitu, arī citu lidojumu laikā, kas tiks izpildīti ar airBaltic lidmašīnām, iespēju robežās tiks paziņoti spēļu rezultāti.

Rīga-Tampere 27. maijā plkst. 4.00

Rīga-Tampere 27. maijā plkst. 6.00

Tampere-Rīga 29. maijā plkst 01.10

Tampere-Rīga 29. maijā plkst. 01.20