112
2023. gada 7. maijs, 11:13

VIDEO: Imantā bērni meklē glābiņu no uzbrucēju bandas svešos dzīvokļos! Policisti reaģē tikai pēc stundas

Jauns.lv

Piektdien, 5. maijā, Pie Imantas sporta centra laukuma, mūkot no jauniešu uzbrucēju bara (ap 20 cilvēku) ap plkst. 19. kādas sievietes dzīvoklī patvērās 3 sveši pusaudži. "Vēl viens arī mūsu kāpņu telpā, pie citiem kaimiņiem. Vienam nepaveicās un tika sagūstīts," Twitter raksta notikušā aculieciniece Dina.

"19:35 veicu zvanu 112, kur mani savienoja ar policiju, kur izstāstīju informāciju. Uzbrucēji turpināja gaidīt pie mūsu mājas. 19.43 pa logu puiši, kas paslēpās pie mums dzīvoklī, redzēja, kā viņa draugu šis bars aizved Imantas meža virzienā," Twitter ar pieredzēto dalās aculieciniece Dina, "par to arī veicu atkārtotu zvanu un informēju, ka pēc cietušo puišu informācijas uzbrucēju bars ir ar nažiem, un viens puisis tiek sists un vests veikala "Krūza" virzienā."

"Pie mums uz dzīvoklī pie cietušajiem puišiem policija atbrauca tikai pēc 55 minūtēm. Ar absolūtu "pofig" attieksmi. Nestādoties priekšā, nespējot adekvāti veikt pārrunas ar pārbiedētiem puišiem. Atgādināšu, ka tie ir nepilngadīgi bērni! Komunikācija nulle!" atklāj aculieciniece Dina, "pa šo laiku viens šo puišu draugs tika aizvests uz Imantas mežu sasists un atspārdīts. Internetā pieejams šis video. Šis varēja nenotikt, ja policija ierastos laicīgi un adekvāti reaģētu."

"Tā tiešām Latvijā tagad ir norma? Ir atgriezusies 90tie? Kā tas var būt, ka pie tik milzīga, bērnu piepildīta sporta centra nav tuvumā neviena patruļa??? Kā pieaugušie, garāmgājēji šo pieļāva, jo nav iespējams nemanot varmācīgi sitot barā aizvest uz mežu atspārdīt?" retoriski vaicā Dina, "neviens garāmgājējs, parka apmeklētājs to nav pamanījis? Šis puisis bez kurpēm un asiņainu seju raudot skrējis mājās. Mans bērns tagad baidās iet ārā ar draugiem uz sporta laukumu. Arī man joprojām ir šoks par vakardienas pārbīli, kad dzīvoklī panikā iebrāzās sveši bērni pēc palīdzības. Policijas bezdarbība un nākošā dienā internetā izplatītais video ar puiša sišanu. Pretīga sajūta!!!"