foto: Valsts policija
Policija visu nakti meklējusi pazudušo Justīni Reinikovu; aicina atsaukties aculieciniekus un brīvprātīgos
Justīne Reinikova.
112
2023. gada 6. maijs, 11:47

Policija visu nakti meklējusi pazudušo Justīni Reinikovu; aicina atsaukties aculieciniekus un brīvprātīgos

Jauns.lv

Visu nakti Valsts policija, piesaistot dienesta resursus arī no Valsts robežsardzes, Zemessardzes, K9 Sos Cilvēku meklēšanas un brīvprātīgajiem, nepārtraukti veikuši meklēšanas pasākumus. Meklēšanā iesaistīts plašs cilvēkresursu skaits, kā arī piesaistīts Valsts robežsardzes helikopters un tiek izmantoti Valsts policijas droni, tostarp ar termokameru.

Šobrīd policija koordinē meklēšanas darbības, tostarp brīvprātīgo iesaisti, un jau ir nokomplektētas dažas meklētāju grupas. Vienlaikus Valsts policija aicina palīgā brīvprātīgos arī šodien, pulcējoties Rēzeknes novada, Nautrēnu pagasta Rogovkas centrā, pie Nautrēnu (Rogovkas) Jaunavas Marijas bezvainīgās ieņemšanas Romas katoļu baznīcas. Tur sagaidīs policija un attiecīgi tālāk koordinēs meklēšanas pasākumus un posmus. Šobrīd brīvprātīgo atbalsts ir nepieciešams visas dienas laikā, ja tas mainīsies, policija par to ziņos.

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri vakar, 5. maijā, redzējuši septiņgadīgo meiteni, informējot par to policiju pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!

Justīne Reinikova bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums ir 124 cm. Meitenei ir gaiši mati līdz pleciem. Justīnei ir veselības problēmas, viņa nerunā.

Šobrīd par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas.