foto: Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs
Tas brīdis ir klāt! RPNC aicina uz tulpju ziedēšanas svētkiem
Sabiedrība
2023. gada 5. maijs, 11:05

Tas brīdis ir klāt! RPNC aicina uz tulpju ziedēšanas svētkiem

Jauns.lv

Daudzi ar nepacietību gaida, kad Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra (RPNC) Tvaika ielā 2 dārzā uzziedēs SIA “Depo” pirms diviem gadiem dāvinātās un iestādītās 200 000 tulpes. Tas brīdis ir klāt!

Lai pavasara svinēšanu un tulpju ziedēšanu padarītu vēl skaistāku un īpašāku, RPNC aicina visus uz “Tulpju svētku” pusdienlaika koncertu Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra dārzā, kas notiks ceturtdien, 11. maijā no plkst. 12.00 – 14.00.

Rīgas psihiatrijas un nakoloģijas centrā uzziedējuši krokusi

Rīgas psihiatrijas un nakoloģijas centra dārzā saziedējušas krokusu upe.

gallery icon

"Laika prognozētāji sola, ka nākamās nedēļas vidū iestāsies patiešām silts laiks! Tādēļ nāciet, apskatiet ziedošo tulpju lauku un iemūžiniet skaistas fotogrāfijas. Aicinām pacientu tuviniekus, apkārtnes iedzīvotājus un visus, visus interesentus," norāda RPNC. 

foto: Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs

Koncertā uzstāsies 45. vidusskolas 10. kases Instrumentālais ansamblis “Contentment Chaos”, 11. klases Instrumentālais ansamblis “The Inner Reality”, 12. klases Instrumentālais ansamblis ,,Sense of Nonsense,, vokālais ansamblis  “Dos a do" un jauktais koris “ Rubato".

Rīgas 45. vidusskola ir skola tiem, kam mūzika sirdī! Skolā ir augsti kvalificēti pedagogi, mūziķi, kas sniedz profesionālas zināšanas mūzikas jomā un ikvienam skolēnam ir iespēja pilnveidot savas mākslinieciskās dotības un talantu. Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs pateicas Rīgas 45. vidusskolai par muzikālo sadarbību nu jau gada garumā. 

Tiem, kas RPNC dārzā vēl nav viesojušies, ieeja teritorijā un koncerts, protams, par brīvu. Par iebraukšanu teritorijā ar auto ir maksa 1,50 eiro. Centrs gan lūdz uz pasākumu labāk nebraukt ar auto, jo, ņemot vērā teritorijā notiekošos būvdarbus, auto pārvietošanās un novietošana ir apgrūtināta.