112
2023. gada 29. aprīlis, 14:13

Naktī uz sestdienu Rīgā notikusi sadursme starp "Bolt" taksometru un BMW; autovadītājs aizbēdzis

Jauns.lv

29. aprīlī, naktī uz sestdienu Rīgā uz Jāņa Asara un Tallinas ielas krustojuma notika divu automašīnu sadursme. BMW vadītājs pie sarkanās gaismas ietriecās "Bolt" taksometrā, kas veda klienti.

Aculiecinieki ziņo, ka BMW vadītājs braucis ar 120 km/h lielu ātrumu un, neievērojot luksofora sarkano signālu, ietriecās krustojumu šķērsojošajā taksometrā. Likumpārkāpējs pēc sadursmes no notikuma vietas aizbēga, pametot blakussēdētāju. Sadursme notikusi ap trijiem naktī un, par laimi, tajā nav upuru.  

foto: sadursme.lv
Negadījumā iekļuvušais "Bolt" taksometrs.

Zinātāji "Sadursme" vēsta, ka BMW automašīna pieder ukraiņu meitenei, kura Vecrīgā iepazinusies ar puisi. Abi kopā nolēmuši pavizināties. Pirms tam pāris lietojis arī alkoholiskos dzērienus.

Kārtības sargi uzsākuši izmeklēšanu un fiksējuši pirkstu nospiedumus. Aicina šoferi pieteikties policijā.

foto: sadursme.lv
Avāriju izraisījušais BMW spēkrats.

Valsts policija ziņo, ka  aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietis 21 cilvēks.

Starp cietušajiem bija četri gājēji, viens velosipēdists un trīs elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Kopumā piektdien reģistrēti 146 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 92 notikuši Rīgā, pa 17 - Zemgalē un Latgalē, 11 - Kurzemē, deviņi - Vidzemē.

Rīgas reģionā notika 13 ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem. Savukārt Latgalē notika četri ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, Zemgalē tādi bijuši divi, Vidzemē un Kurzemē - pa vienam.