Sabiedrība
2023. gada 27. marts, 10:23

"Es sāku histēriski kliegt!" Izkāpjot no taksometra, rīdziniece iekrīt kanalizācijas akā

Jauns.lv

Raidījumā "Bez Tabu" vērsusies Marita no Rīgas, kura, izkāpjot no taksometra, piedzīvojusi ļoti netipisku incidentu.

Vēloties palīdzēt mājas mīlulim, Marita kopā ar meitu un kaķi devās uz veterināro klīniku, uzticoties taksistam, vārdā Mihails. Ceļš uz veterināro klīniku Kalnciema ielā bija līdzens un taisns, bet visi notikumi risinājās jau pēc ierašanās galamērķī.

Tā sanāca, ka Mihails apturēja mašīnu tieši pie kanalizācijas lūkas. Marita, izkāpusi no mašīnas, nostājās tieši uz lūkas vāka. Viņa nepamanīja, ka vāks kustas, un iekrita iekšā. "Lūkas silīte apvēlās vertikāli un iesita pa muguru. [..] Es sāku histēriski kliegt. [..] Stipri sasitu kājas... abas! Es gaidīju ātro palīdzību, tik tikko izlīdu!"

foto: Ekrānuzņēmums no Bez Tabu.
Marita pēc incidenta.

Tikai ar taksista palīdzību Marita spēja tikt ārā. Rīdziniece iesūtīja savu traumu foto - iespaidīgu sasitumu un ne mazāk iespaidīgu zilumu. Lai gan sieviete pateicas augstākajiem spēkiem, ka tie viņu izglābuši no iespējami smagāka vai pat letāla iznākuma, Marita šobrīd uz laiku ir spiesta būt rīcībnespējīga.

"Rīgas ūdens" pārstāvis Sandris Vanzovičs pastāstīja, kura namu pārvalde ir atbildīga par šo teritoriju, un norādīja, ka viens no namu pārvaldes pārstāvjiem jau bijis notikuma vietā. Objekts tiks sakārtots.