foto: Jauns.lv
Lūgums palīdzēt sirsnīgo grāmatiņu par lācīti Rūdi autorei Gundegai Vainovskai
Palīdzēsim Gundegai dzīvot bez sāpēm!
Sabiedrība
2023. gada 24. marts, 23:36

Lūgums palīdzēt sirsnīgo grāmatiņu par lācīti Rūdi autorei Gundegai Vainovskai

Jauns.lv

Gundega Vainovska ir rotaļu lācīšu kolekcionāre un bērnu grāmatu autore. Viņas kolekcijā ir vairāk kā 300 rotaļu lācīšu un viens pašas darināts - lācenīte Esmeralda, savukārt par Rūdi sarakstītas vairākas grāmatas bērniem. Gundega ir arī mūsu kolēģe izdevniecībā Rīgas Viļņi, un šobrīd viņai ir ļoti vajadzīga palīdzība ārstēšanai.

Jau daudzus gadus Gundegas dzīvi aizēno spēcīgas galvassāpes. Tās viņai bijušas jau kopš pusaudzes gadiem, bet gadu gaitā kļuvušas arvien spēcīgākas. Izstaigāti dažādi ārsti un izmeklējumi, izmēģinātas dažādas terapijas un medikamenti, diemžēl risinājumu galvassāpju mazināšanai nebija izdevies atrast. Gundegai tika noteikta diagnoze – migrēna un nozīmēti dažāda stipruma medikamenti.  

Pēdējā laikā galvassāpes ir bijušas tik spēcīgas, ka nācies ņemt slimības lapu un lietot līdz pat 8 spēcīgām pretsāpju tabletēm dienā, bet mēnesī kopā līdz pat 70!

Ārstu konsīlijs Gundegai nozīmējis Ajovy injekcijas, kas devušas labus rezultātus un būtisku uzlabojumu. Taču šīs injekcijas ir ļoti dārgas.

Palīdzēsim Gundegai dzīvot bez sāpēm!