foto: Current Time/Youtube
Propagandas apmāts vīrs pamet Latvijā sievu ar četriem bērniem un aizbrauc uz Krieviju
Sieviete ir pārliecināta, ka viņas vīrs nebūt nav vienīgais, kura apziņu šādi “apstrādājusi” propaganda.
Sabiedrība
2023. gada 18. marts, 23:11

Propagandas apmāts vīrs pamet Latvijā sievu ar četriem bērniem un aizbrauc uz Krieviju

Jauns.lv

Natālija ar vīru Latvijā ir precējusies 15 gadus, viņiem ir četri bērni. Vīrs pēdējos gados arvien biežāk sācis runāt par to, cik labi dzīvot Krievijā, un saukt latviešus par "fašistiem", līdz 2022. gadā viņš savāca mantas un aizbrauca uz Krieviju, pametot ģimeni, liecina "Current Time" sižets.

"Ddomāju, ka viņam tika izskalotas smadzenes, burtiski skalotas smadzenes," saka Natālija, kura strādā par zobārsti, "jo no kurienes var rasties tādas domas, ka nacisti šeit visus krievus nogalinās. Domāju, viņš bija nobijies. Viņš visu laiku skatījās REN-TV kā tāds zombijs... Viens un tas pats -Krievija, Krievija, Krievija. Kāda balss tur viņam teica, ka viņam steidzami jādodas uz Krieviju."

Pēc Natālijas teiktā, viņas vīrs pat gatavojās cīnīties Krievijas pusē Ukrainā. Sieviete ir pārliecināta, ka viņas vīrs nebūt nav vienīgais, kura apziņu šādi “apstrādājusi” propaganda.

"Sākumā viņš nerunāja par vēlmi aizbraukt. Viņš sāka runāt par to, cik Krievija ir skaista, cik tā ir brīnišķīga un cik tur viss ir labi. Un, ka Krievija izglābs visus. Gan viņu, gan mūs," atceras sieviete, kas nu palikusi Latvijā ir viena ar četriem bērniem.

"Current Time" arī izdevās sazināties ar Alekseju, Natālijas vīru. Viņš apstiprināja, ka uz Krieviju pārcēlies tautiešu pārvietošanas programmas ietvaros, strādā par kravas automašīnas vadītāju un dzīvo tajā, taču uz citiem, personiskākiem jautājumiem vīrietis atteicās atbildēt.