foto: Pixabay.com
Uzmanies! Stradiņa slimnīca atkārtoti brīdina par krāpniekiem, kas mēģina pārdot šaubīgus medikamentus
"Uzsveram – profesors Ērglis, profesors Lācis, profesors Trušinskis, dakteris Rudzītis un citi kardiologi nereklamē konkrētus produktus," norāda Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca.
112
2023. gada 30. janvāris, 17:44

Uzmanies! Stradiņa slimnīca atkārtoti brīdina par krāpniekiem, kas mēģina pārdot šaubīgus medikamentus

Jauns.lv

"Latvijas kardiologu vārds tiek izmantots, lai apkrāptu cilvēkus un pārdotu apšaubāmas kvalitātes vai pat neesošus produktus," atkārtoti pie sabiedrības vēršas Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, kas norāda krāpnieku darbību

“Latvijā tiek izplatītas viltus intervijas ar mūsu slimnīcas kardiologiem, kuri iesaka dažādus uztura bagātinātājus vai pat konkrētus  medikamentus sirds veselības uzlabošanai, vai nopietnu kardioloģisku problēmu risināšanai,” izplatītajā paziņojumā norāda Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, “uzsveram – profesors Ērglis, profesors Lācis, profesors Trušinskis, dakteris Rudzītis un citi kardiologi nereklamē konkrētus produktus! Aicinām pacientus neticēt reklāmām, kas sola atbrīvot no sirds kaitēm vai simptomiem ar pāris kapsulām, kā arī nezaudēt finanses, kuras varētu izmantot zinātniski pierādītiem medikamentiem, veselīgam uzturam vai fiziskām aktivitātēm!"

“Aicinām iedzīvotājus atbildīgi izvērtēt viltus brīnumzāļu piedāvājumus un avotus, kas tās piedāvā. Par veselības stiprināšanai vai slimību ārstēšanai nepieciešamajiem medikamentiem var spriest tikai ārsts speciālists, pēc tikšanās ar pacientu un izmeklējumu rezultātiem,” norādīts slimnīcas paziņojumā.
Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīcas darbiniekiem, arī izsaka sirsnīgu pateicību pacientiem un viņu tuviniekiem, kuri aktīvi ziņo par krāpnieciskajiem gadījumiem.