Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rīgas vicemērs Ratnieks amatu vēlas savienot ar vairākiem citiem dažādās institūcijās
foto: LETA
Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks piedalās preses konferencē, kurā informē par 10 SIA "Rīgas satiksme" autobusu dāvinājumu Kijivas pilsētai un ziedošanas akcijas "Rīga-Kijivai" rezultātiem.
Runā Rīga

Rīgas vicemērs Ratnieks amatu vēlas savienot ar vairākiem citiem dažādās institūcijās

Jauns.lv

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks (NA/LRA) lūdz izsniegt atļauju savienot vicemēra amatu ar vairākiem amatiem dažādās institūcijās, liecina Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejā iesniegtie dokumenti.

Rīgas vicemērs Ratnieks amatu vēlas savienot ar va...

Ratnieks vēlas savu amatu savienot ar valdes līdzpriekšsēdētāja amatu biedrībā Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienība "Rīgas metropole", valdes locekļa amatu Mērsraga ostas pārvaldē un valdes locekļa amatu biedrībā "Latvijas Nākotnes apvienība".

Viņš arī informējis, ka ir zemessargs, Rīgas domes Budžeta komisijas priekšsēdētāja vietnieks, darbojas "Latvijas Pašvaldību savienības" biedru kongresā un domē, viņš ir Rīgas plānošanas reģiona attīstības padomes loceklis un attīstības padomes priekšsēdētāja vietnieks kā arī mātes pilnvarnieks ar universālpilnvaru.

Par atļauju Ratniekam savienot vicemēra amatu ar citiem amatiem, Finanšu un administrācijas lietu komiteja lems ceturtdien, 12. janvārī.