Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
“Tikai astes var redzēt!” Dzīvnieku patversme “Ulubele” aicina brīvprātīgos tikt galā ar sniegu
foto: "Ulubele".
Piesnigusī "Ulubele".
Sabiedrība

“Tikai astes var redzēt!” Dzīvnieku patversme “Ulubele” aicina brīvprātīgos tikt galā ar sniegu

Jauns.lv

Sniegputenis ieputinājis Pierīgā esošo dzīvnieku patversmi “Ulubele”, un tās pārstāvji aicina atsaukties brīvprātīgos, kas palīdzētu iztīrīt no sniega voljērus.

“Tikai astes var redzēt!” Dzīvnieku patversme “Ulu...

“Tikai astes var redzēt,” smejoties saka “Ulubeles” pārstāve, vaicāta, cik ļoti ir ieputināta dzīvnieku patversme, bet arī nopietni piebilst, “mums te vēl nedēļu būs ko tīrīt pēc sniegputeņa. Teritorija liela, un aizsniguši ir ap 100 voljēru.”

foto: "Ulubele".
Piesnigusī "Ulubele".
Piesnigusī "Ulubele".

Par to, ka “Ulubele” un tās iemītnieki gaida brīvprātīgos, vēsta arī dzīvnieku patversmes ieraksts “Facebook” profilā.

"Draugi, lūdzu brauciet palīgā! Esam ieputināti un apsniguši, bet atrakt 100 voljēru vārtus prasa laiku un spēku! Ļoti nepieciešamas jūsu čaklās rokas un darba spars! Ļoti, ļoti gaidām! Ja ir sniega lāpstas, ņemiet līdzi! Ja nav, brauciet tāpat!" aicina "Ulubele", "pilsētniekiem, kuriem nav jārūpējas par savu ceļu un taku tīrīšanu, tā būs nenovērtējama pieredze un labi padarīta darba sajūta svaigā gaisā! Brauciet visas dienas garumā līdz pat vakaram, jo sniegu var tīrīt un izvest arī prožektoru gaismā!" Ja brīvprātīgie ir gatavi braukt palīgā pēc plkst. 17.00, "Ulubele" pārstāvji aicina pieteikties pa tālruni 20203333.