foto: LETA
Sliktu braukšanas apstākļu dēļ trešdien atcelti vairāki reģionālo autobusu reisi
Sabiedrība
2022. gada 14. decembris, 08:27

Sliktu braukšanas apstākļu dēļ trešdien atcelti vairāki reģionālo autobusu reisi

Jauns.lv/LETA

Sliktu braukšanas apstākļu dēļ trešdien SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlis vairākus reģionālo autobusu reisus, liecina Autotransporta direkcijas mājaslapā pieejamā informācija.

Vienlaikus "Norma-A" atcēlusi trīs reisus transportlīdzekļa tehnisko bojājumu dēļ.

Sliktu braukšanas apstākļu dēļ "Latvijas sabiedriskais autobuss", pēc jaunākās pieejamās informācijas, atcēlis reisu Vilgāle-Kuldīga, kas izbrauc plkst.6.45, reisu Kuldīga-Krogsētas-Ēdas-Kuldīga, kas izbrauc plkst.7, reisu Skrunda-Laidi, kas izbrauc plkst.7.20, reisu Laidi-Skrunda, kas izbrauc plkst.7.50, reisu Kuldīga-Pūces-Vilgāle-Kuldīga, kas izbrauc plkst.8, reisu Kuldīga-Vilgāle, kas izbrauc plkst.8, kā arī reisu Bites-Sausnēja-Sidrabiņi-Viesiena-Madona, kas izbrauc plkst.8.05.

Tāpat "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlis reisu Skrunda-Ikaiši, kas izbrauc plkst.15, reisu Skrunda-Laidi, kas izbrauc plkst.15.30, un reisu Laidi-Skrunda, kas izbrauc plkst.16.

Savukārt "Norma-A" transportlīdzekļa tehnisko bojājumu dēļ atcēlusi reisu Rēzekne-Ludza, kas izbrauc plkst.6.55, reisu Alūksne-Mālupe-Liepna-Balvi, kas izbrauc plkst.11.05, un reisu Balvi-Liepna-Mālupe-Alūksne, kas izbrauc plkst.14.25.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.