Sabiedrība
2022. gada 17. septembris, 17:30

Tiešraide: “Ģimenes iepirkumu skrējiens”

Jauns.lv

Rudenīgi laikapstākļi nav šķērslis ģimeniskām izklaidēm brīvā dabā. Tādēļ šodien, 17. septembrī, ‘’Outlet Ciemata svētku ‘’ ietvaros norisinās “Ģimenes iepirkumu skrējiens”, kurā iepirkšanās eksperti, iesācēji un vienkārši entuziasti mērosies veiklībā, saliedētībā un spējā strādāt komandā VIA "Jurmala Outlet Village" teritorijā. Radio Superhits un portāls Jauns.lv aicina skatīties tiešraidi no notikumu vietas plkst 17:30.

‘’Šis ir eksperimentāls notikums, kuram noteikti būs kur augt un veidoties, taču pārsteidzoši ir tas, ka, ņemot vērā spontāno idejas tapšanu, īslaicīgo komunikācijas periodu publiskajā telpā, atsaucība no iedzīvotājiem ir milzīga, īpaši uz "Ģimenes iepirkumu skrējienu" un "Tautas Planka Izaicinājumu", kura balvu fonds ir 2000 EUR īstas naudas,’’ stāsta Radio Superhits zīmola vadītājs Toms Barons Lūķis.

Kā stāsta organizatori, pasākumu ietvaros divu dienu garumā 17. un 18. septembrī VIA "Jūrmala Outlet Village" būs sarūpējusi neparastas izklaides ikvienam: Bērnu modes skati, Pigoru sacensības mazajiem, Tik Tok sporta sacensības, darbosies radošās darbnīcas bērniem, tāpat būs gardi ēdieni, atspirdzinoši dzērieni un lieliska mūzika.