foto: unsplash.com
Mirusi atrasta bezvēsts pazudusī Evelīna Auce, kura nakts vidū izgāja no dzīvesvietas un neatgriezās
112
2022. gada 21. augusts, 14:41

Mirusi atrasta bezvēsts pazudusī Evelīna Auce, kura nakts vidū izgāja no dzīvesvietas un neatgriezās

Jauns.lv

Valsts policijas Salaspils iecirkņa amatpersonas pārtrauc meklēt 1989. gadā dzimušo Evelīnu Auci, kura 12.augustā izgāja no savas dzīvesvietas un neatgriezās. Diemžēl sieviete šodien, 21. augustā, atrasta Salaspils novada Salenieku meža masīvā bez dzīvības pazīmēm.

Valsts policija līdz šim veica meklēšanas pasākumus un šodien, 21.augustā,  tajos tika iesaistīta biedrība  "Bezvēsts.lv", Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Zemessardzes 19. kaujas nodrošinājuma bataljons un brīvprātīgie.

Valsts policija izsaka pateicību ikvienam, kurš sniedza informāciju un piedalījās sievietes meklēšanas pasākumos.

Jauns.lv jau vēstīja, ka pagājušās piektdienas, 12. augusta, rītā 33 gadus vecās Evelīnas Auces ģimene sapratusi, ka kaut kas nav kārtībā. Sieviete pazuda naktī, divus bērnus atstājot mājās. Kāds bija iemesls pamest mājas, nav skaidrs.

TV3 raidījums "Degpunktā" vēstīja, ka jaunās sievietes pazušana bija visai mīklaina. Liktenīgajā naktī Evelīna bija mājās kopā ar bērniem. Bērniem ir tikai pieci un septiņi gadi. Atstājot mazuļus, personīgās mantas, telefonu, sieviete naktī vienkārši pazuda.

"Nākamajā dienā mamma pamanīja, ka viņas nav mājās. Izsauca policiju un sāka meklēšanu. Viņa nevienam neko nav teikusi un rakstījusi," teica Evelīnas draudzene Liene.

Jauns.lv izsaka līdzjūtību sievietes piederīgajiem.