foto: Unsplash
Ukrainas iedzīvotāju atbalstam "Tet" ziedo 200 000 eiro
Ukrainas karogs.
Sabiedrība
2022. gada 29. marts, 10:52

Ukrainas iedzīvotāju atbalstam "Tet" ziedo 200 000 eiro

Jauns.lv

"Tet" turpina atbalstīt Ukrainu un humanitāriem mērķiem Ukrainas iedzīvotājiem ziedojis 200 000 eiro. Ziedojums ir praktisks un nepieciešams atbalsts esošajā kritiskajā situācijā kara plosītajā valstī, kas tieši sasniegs Ukrainas iedzīvotājus, kuriem tas ir vajadzīgs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Atbalsts Ukrainas iedzīvotājiem ir sabiedriski un sociāli atbildīga rīcība, kas stiprina Latvijas valsts un sabiedrības kopējās demokrātiskās un cilvēciskās vērtības. Esmu pārliecināts, ka šajos apstākļos katrs dara to, kas ir viņa spēkos, tāpēc arī mēs jau no kara pirmās dienas iesaistāmies atbalsta sniegšanā. Nodrošinām atbalstu gan cilvēkiem Ukrainā, organizējot vajadzīgo preču sarūpēšanu, gan palīdzam patvēruma meklētājiem, kas Latvijā ieradušies bēgļu gaitās – piedāvājot darba vietas, skolēniem dodot lietošanā datorus, ierīkojot optisko internetu un piedāvājam interesentiem pēc iespējas plaši skatīties Ukrainā ražotas filmas un seriālus,” saka "Tet" valdes priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks. 

Vienlaikus "Tet" turpina atbalstīt tos, kuri bēgļu gaitās ieradušies Latvijā, gan piedāvājot darba vietas atbilstoši uzņēmuma vajadzībām, gan nodrošinot pakalpojumu atbalstu centriem, kuros apmetušies patvēruma meklētāji. Piemēram, ukraiņu jauno basketbolistu apmešanās vietā Valkā ierīkots optiskais internets un nodrošināti datori, sadarbībā ar citām uzturēšanās vietām gan nodrošināts internets, gan televīzijas pakalpojums, sniedzot iespēju sekot līdzi pasaules aktualitātēm.

Jau ziņots, ka "Tet" sniedz arī visu nepieciešamo atbalstu kā esošajiem, tā jauniem Ukrainas klientiem, lai viņi varētu turpināt savu uzņēmumu darbību šajos sarežģītajos apstākļos, kā arī bez maksas atvēris "Tet Cloud" risinājumu Ukrainas uzņēmumiem, kam tas ir nepieciešams.