Rīgā, Kristapa ielā, trolejbuss notriecis pusmūža sievieti
Cietusī ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.
112
2015. gada 16. jūnijs, 11:45

Rīgā, Kristapa ielā, trolejbuss notriecis pusmūža sievieti

Jauns.lv

Vakar Rīgā trolejbuss notrieca kādu 58 gadus vecu sievieti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Melnsila un Kristapa ielas krustojumā 1969.gadā dzimusi sieviete, vadot trolejbusu "Škoda", notrieca gājēju, 1957.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Krimuldas novadā, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera sadūrās automašīna "VW", kuru vadīja 1970.gadā dzimusi sieviete, un automašīna "VW", kuru vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām nogādāta slimnīcā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta arī pirmās automašīnas vadītāja un pasažiere, 2013.gadā dzimusi meitene. Abas cietušās pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaistas mājās.

Jau ziņots, ka Ogres novadā, uz autoceļa Skrīveri-Līgatne, mikroautobuss "VW Caravelle" nobrauca no ceļa un apgāzās. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira 1962.gadā dzimusi sieviete. Savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta 1962.gadā dzimusi sieviete un 1987.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cietuši 17 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

LETA / Foto:  Ieva Lūka/LETA