foto: Publicitātes
Rīta šova "Tik Tik Tik. Ar vienīgo" sacensības. Kurš kļūs par jauno vadītāju līdzās Sandai Dejus?
Kurš kļūs par jauno vadītāju līdzās Sandai Dejus?
Sabiedrība
2022. gada 7. februāris, 11:52

Rīta šova "Tik Tik Tik. Ar vienīgo" sacensības. Kurš kļūs par jauno vadītāju līdzās Sandai Dejus?

Jauns.lv

Kamēr Radio SWH rīta šova “Tik Tik Tik” viens no vadītājiem – Kaspars Breidaks devies ilgstošākā ceļojumā kopā ar ģimeni, rīta šovu savā pārvaldībā pārņēmusi enerģiskā Sanda Dejus, kas nesmādē intriģējošu spēli, ko klausītāji var baudīt ik dienu, – kurš kļūs par jauno rīta šova raidījuma vadītāju līdzās Sandai un izturēs pārbaudījumu?

“Man patīk tādi izaicinājumi. Es ar nepieredzētu iedvesmu esmu ķērusies pie sadarbības ar jauniem vadītājiem. Protams, man ļoti patika tas, kas mums bija kopā ar Kasparu, bet es ticu, ka, iekrāsojot saturu un rītus ar jaunu vadītāju enerģiju, mēs būsim tikai ieguvēji,” atzīst Sanda. Viņa atklāj, ka Radio SWH ir personību radio, tāpēc par viņas jaunajiem pāriniekiem kļūst personības, kas zina, ko grib teikt: “Man šķiet, ka tādiem cilvēkiem, kam pēc vārda kabatā nav jāmeklē, vienmēr arī vislabāk izdodas interesantas lietas, notikumus, faktus pasniegt klausītājiem tā, lai arī viņiem būtu saistoši. Tas ir mūsu galvenais uzdevums no rīta – izklaidēt un palīdzēt pamosties.”

Ar līdzšinējiem partneriem, kas jau izmēģinājuši savu dalību rīta šovā, – Latvijas Nacionālā teātra aktieri un radio balsi Arturu Krūzkopu, interneta personību Beāti Bērziņu jeb Betu Beidz, komiķi, reperi un mediju personību Edgaru Bāliņu Sandai veicies ļoti labi, taču viņu nepastāvība un maiņa radījusi lielu aizrautību gan pašai Sandai, gan arī klausītājiem, kas nepacietībā gaida, – kuri būs nākamie?

Šajā nedēļā Sandai pievienosies Dailes teātra aktrise, TV un radio personība Lelde Dreimane. Kā viņai veiksies, iejūtoties rīta šovā “Tik Tik Tik. Ar vienīgo”? To klausies katru darbadienas rītu plkst. 7.00 Radio SWH ēterā. Savukārt Sanda nākamajiem vadītājiem novēl: “Možu prātu, paskatīties ārpus ierastajiem rāmjiem un ieraudzīt to, ka agri rīti ir brīnišķīgi. Rīta stundai ir ne tikai zelts mutē, bet arī mirdz acīs un pukst sirdī.”