foto: Publicitātes foto
SIA “DIZOZOLS” gadu noslēdz ar rekordpeļņu un lielāko apgrozījumu uzņēmuma vēsturē
Sabiedrība
2022. gada 26. janvāris, 19:43

SIA “DIZOZOLS” gadu noslēdz ar rekordpeļņu un lielāko apgrozījumu uzņēmuma vēsturē

Jauns.lv

Meža nozares uzņēmums SIA “Dizozols” 2021. gadu noslēdzis ar lielāko apgrozījumu vēsturē - 73 miljoni EUR, (2020. Gadā 37,4 miljoni EUR) un rekordpeļņu - 3 miljoni eiro.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

SIA „Dizozols” nodrošina augstvērtīgus un kvalitatīvus pakalpojumus meža apsaimniekošanā, zāģmateriālu, apaļkoka un šķeldas tirdzniecībā Latvijas un starptautiskā tirgū.

Uzņēmuma valdes loceklis Rihards Veide norāda: “2021. gads mums ir bijis straujas izaugsmes un izaicinājumu gads. Sasniegt šādus rādītājus izdevies pateicoties neatlaidīgam komandas darbam, jaunu pakalpojumu un jaunu produktu virzienu attīstīšanai. Esam palielinājuši apjomu līdz 810 000 m3 koksnes gadu noslēdzot ar vairāk kā 1000 klientiem, kuri novērtē mūsu sadarbību. Esam sasnieguši “Dizozols” izvirzītos mērķus zāģmateriālu un šķeldas tirdzniecībā Latvijā un starptautiskā tirgū, mūsu produkciju piegādājot uz vairāk kā 15 Eiropas un pasaules valstīm un sadarbojoties ar tādiem pasaules mēroga uzņēmumiem kā “Stora Enso”, Graanul Invest”, “UPM” u.c.”

Valdes priekšsēdētājs Juris Andžejevskis atklāj: “Uzņēmums ik gadu piesaista investīcijas, kas ļauj sasniegt uzstādītos mērķus. Bankas “Luminor” kopā piešķirtie 4,5 miljoni EUR apgrozāmo līdzekļu palielināšanas programmas ietvaros ir ļāvuši efektivizēt un pilnveidot uzņēmuma darbību, līdzekļus ieguldot modernu IT risinājumu un biznesa inovāciju izstrādē, kas palīdz darboties efektīvāk un piedāvāt mūsu partneriem izdevīgākus sadarbības nosacījumus. 2021. gadā tika īstenots viens no lielākajiem pūļa finansējuma investīciju piesaistes projektiem Baltijā, kā rezultātā vairāk kā 3500 investori saņēma 3,46 miljoni EUR ar 690 000 eiro lielu peļņu. Mēs esam piesaistījuši ievērojamas investīcijas un sagatavojuši nopietnu attīstības plānu lai dubultotu un trīskāršotu mūsu tirdzniecības apjomus.”