112
2022. gada 21. janvāris, 13:15

Avārija, kas samulsināja: "Volvo" vadītājs skaidro, kā "uzkarināja" auto uz margām

Jauns.lv

Ceturtdien, 20. janvārī, vairākus autovadītājus, braucot pa Krasta ielu, pārsteidza avārija, kurā bija redzams, ka "Volvo" markas automašīna atrodas uz margām.

Kā TV3 raidījumam "Degpunktā" pastāstījis automašīnas vadītājs, tas noticis kāda "BMW" vadītāja dēļ.

"Visas joslas bija aizņemtas. Braucēji bija pārkārtojušies uz tiltu. Satiksme bija puslīdz brīva pa trešo joslu. Viņš stāvēja otrajā joslā, viņam, visticamāk, vajadzēja apgriezties. Viņš stāvēja kaut kur pie nepārtrauktās līnijas. Viņš uzsāka braukšanu, man vairs nebija kur likties. "Kabatā" es vairs nevarēju iebraukt," skaidro "Volvo" īpašnieks.

Aiz tirdzniecības centra "Mols", braucot centra virzienā, no labās malējās joslas autovadītāji mēģina pārkārtoties uz trešo, lai iebrauktu bremzēšanas joslā un apgrieztos braukšanai pretējā virzienā. Lai veiktu virkni pārkārtošanās manevru intensīvā satiksmē, tas jādara ātri, turklāt jāuzmanās, lai neizraisītu kādu avārijas situāciju.

Šajā reizē "BMW" aizķēris "Volvo", un tas, nespējot apstāties, uzbraucis virsū aizsargājošajām margām un dažus metrus aizšļūcis pa tām uz priekšu, līdz apstājies, ar aizmugurējo asi karājoties gaisā.

"Bremzes jau vairs nedarbojās. Mašīna, inerces vadīta, "lidoja" uz priekšu," stāsta "Volvo" vadītājs.

Par laimi, cilvēki incidentā nav cietuši.