Sabiedrība
2021. gada 28. oktobris, 17:21

"Gribi piparus acīs? Ko tu kā gailis uzvedies?" Soctīklos nonāk šokējošs video ar draudiem Jurim Pūcem

Jauns.lv

Soctīklos nonācis video, kurā redzams un dzirdams, kā kāds vīrietis uz ielas izsaka draudus politiķim Jurim Pūcem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Video sākas ar skatu, kā kāds vīrietis cieši seko Jurim Pūcem, izsaka dažādus verbālus apvainojumus un draudus, cenšoties politiķi izprovocēt.

"Tu gribi piparus acīs? (..) Es tevi brīdinu! Tu grūstījies, es tevi brīdinu! Pamēģini, maukas bērns, vēlreiz. Dzirdi?! Pamēģini, maukas bērns! Pamēģini, maukas bērns, vēlreiz. Izmēģini, noriskē.

foto: ekrānuzņēmums no video

Kameras priekšā izdari un tad sapūtisim tev arī kameras priekšā. Davai? Kas tu kā gailis uzvedies? Tev galīgi nav nekādas morāles? Tev galīgi nav nekādas sajūtas par atbildību?" dzirdams video. 

Uz to Pūce mierīgā tonī saka: "Man šķiet, ka jums nav nekādas morāles, jūs nemākat sarunāties." Taču politiķis tiek pārtraukts ar tekstu: "Kā ar jums gondoniem sarunāties? Kā ar jums mēsliem sarunāties? Es ar mēsliem runāju viņiem saprotamā valodā. Ar zagļiem! Un meļiem!"

"Tici man, kad jums termiņš beigsies, jūsu draugus atradīs, gan radus atradīs, visi tiks tiesāti. Jūs visi tiksiet tiesāti. Un augstākais sodamērs. Es ceru, ka uz to laiku mēs atjaunosim arī pakāršanu un nošaušanu. (..) Maukas bērns, jūs sēdēsiet!"

"Mēs gribam, lai politiķi būtu tuvāk tautai, bet tajā pat laikā tauta uzvedas šādi. Un tad brīnāmies, ka politiķiem nepieciešama personīgā apsardze. FFS, neviens nav pelnījis šādu attieksmi. Bēdīgākais, ka Valsts policija pret šo ir bezspēcīga," teikts ierakstā pie soctīklā "Twitter" ievietotā video. 

Policija saistībā ar notikušo uzsākusi resorisko pārbaudi.